2017-18 : 28η : ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0

28η αγωνιστική : ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0 

22 Απριλίου 2018 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ (81′ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (57′ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70′ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88′ Καρατάσιος).

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος
Επόπτες : Χασάν Κούλα, Τιμολέων Γεωργακόπουλος
4ος : Ευστάθιος Γκορτσίλας

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
Εισιτήρια : 1.773

«Ολα μηδέν» στους Ζωσιμάδες μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ (0-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Μηδέν γκολ και μηδέν θέαμα σ’ ένα ματς που σίγουρα δεν ευχαρίστησε όσους φιλάθλους θέλησαν να περάσουν το βράδυ τους στις κερκίδες του γηπέδου.
Το πρώτο ημίχρονο «κοίμισε» τους θεατές στους Ζωσιμάδες, καθώς ελάχιστες ήταν οι στιγμές που προκάλεσαν ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε μεν τον έλεγχο του ματς, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες ήταν σπασμωδικές και χωρίς έμπνευση, επιτρέποντας στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της ΑΕΛ να απομακρύνει τους όποιους κινδύνους μακριά από την εστία τους.
Στην επανάλήψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι νωθροί και η θεσσαλική ομάδα να μην κινδυνεύει. Ο Πετράκης έκανε κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό σύστημα της ομάδας της Ηπείρου, αλλά και πάλι οι παίκτες του συνέχισαν να είναι προβλέψιμοι στις επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

Δηλώσεις 

Σωτήρης Αντωνίου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα. Υπήρχε ψυχολογική κούραση από το ματς με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό. Έπρεπε να δώσουμε ένα κίνητρο σήμερα στα παιδιά. Είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, 2 αναγκαστικές αλλαγές και δύσκολο έργο. Δείξαμε ομάδα με μέταλλο, όμως. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το διάστημα που είμαστε με τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπάθησαν αρκετά, μέχρι το 85 δεν απειληθήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος σκόραρε σήμερα θα κέρδιζε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νοοτροπία που δείχνουν τα παιδιά. Απομένουν 2 παιχνίδια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων