2017-18 : 27η : ΑΕΛ-Παναιτωλικός 4-2

27η αγωνιστική : ΑΕΛ-Παναιτωλικός 4-2 

15 Απριλίου 2018 

Scorers: Μιλοσάβλιεβιτς 8' , Γκόλιας 15', Ναζλίδης (42' πεν.), Αγκάνοβιτς 57' - 1' Μοράρ, Μασούρας (61' αυτ.)

Αποβολή : 21' Πάουλο

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας (70΄Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας.
 
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο (63’ Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο (80΄Βασιλούδης).

Διαιτητές: Εμμανουήλ Σκούλας,
Επόπτες : Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης
4ος : Αθανάσιος Σέζος

Γήπεδο: "AEL FC Arena"
Εισιτήρια : 3.014 

Σημαντική νίκη στο AEL FC ARENA πήρε η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 4-2, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με γκολ στο 38' δευτερόλεπτο, με το Μόραρ. Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη μετά το γκολ που δέχθηκε, έφτιαξε φάσεις και πέτυχε τέσσερα γκολ. Η ισοφάριση για την ΑΕΛ, στο 9ο λεπτό, με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Η ανατροπή έγινε με εκτέλεση κόρνερ από Ντέλετιτς ο Γκόλιας με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 21ο λεπτό, όταν ο Μάρκους Πάουλο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σκουλά για μαρκάρισμα στον Μασούρα. Ο Ναζλίδης με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα έκανε το 3-1 στο 42 λεπτό. Ο Χούμπτσεφ έκανε τη σέντρα και ο Αγκάνοβιτς ανενόχλητος από κοντά με κεφαλιά έκανε το 4-1 στο 57ο λεπτό, ενώ ο Μασούρας με αυτογκολ στο 61 έκανε το τελικό 4-2. Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής βρίσκεται η ΑΕΛ.

Δηλώσεις 

Σωτήρης Αντωνίου:

«Ήταν πραγματικά ένα τρελό παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε το ψυχικό σθένος να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μέχρι να γίνει το 1-1. Ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και με 11 και με 10 αντιπάλους, κάναμε μια πολύ καλή, ποιοτική εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε γιατί υπάρχει και η κούραση και έχουμε ημιτελικό με την ΑΕΚ σε τέσσερις ημέρες. Ο κόσμος είδε μια νέα Λάρισα, μια πολύ καλή Λάρισα, το ευχαριστήθηκε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων