2017-18 : 26η : Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 3-0

26η αγωνιστική : Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 3-0 

1 Απριλίου 2018 

Scorers: Κονέ 11', Αλμπάνης 66', 72'

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας (63' Χουάρες), Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88' Ανιέτε), Ελμπάζ (74' Καστιγιέχος).

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς (63' Λεοζίνιο), Μόρας, Ζίζιτς, Λαγός (46' Ναζλίδης), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (78' Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς.

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης
Επόπτες : Ιορδάνης Δημητριάδης, Βασίλειος Νικολακάκης
4ος : Αλέξανδρος Τσαμούρης

Γήπεδο: "Γεώργιος Καμάρας"
Εισιτήρια : 889

Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέτυχε δυο γκολ ενώ ουσιαστικά από δική του ενέργεια και τελική πάσα ξεκίνησε και το πρώτο γκολ του Απόλλωνα.Οι γηπεδούχοι μετά απ' αυτή τη νίκη ανέβηκαν στους 22 βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία της Κέρκυρας με την Λαμία βρέθηκαν για πρώτη φορά στην 14η θέση, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερα καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη θα παίξουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα.Στο παιχνίδι στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης θέλησε να δώσει χώρο στην ΑΕΛ να κάνει το παιχνίδι της και να χτυπήσει στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενος τη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί μέχρι το 60' και μάλιστα είχαν και φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Χουάντερσον. Μετά απ' αυτή την ήττα η ΑΕΛ μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπαίνει και αυτή σε περιπέτεια όσον αφορά την παραμονή της.

Δηλώσεις 

Σωτήρης Αντωνίου:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ ήταν μαγική εικόνα, η ομάδα μου έδειξε δυο πρόσωπα ήταν καλή μέχρι το 60'. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν αστείο και τα άλλα δυο τέρματα δεν άξιζαν στην ιστορία της ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα ήταν άδικο, δεν αξίζαμε την ήττα. Η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, από εκεί και πέρα θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων