2020-21 : 16η : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 2-0

16η αγωνιστική : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 2-0 

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 

Scorers: 36' Καρλίτος, 93' Καμπέσης

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης,-Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (87’ Σερπέζης )- Αθανασακόπουλος (60’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (87’ Εμμανουηλίδης) , Αϊτόρ (78’ Μπουζούκης) – Καρλίτος (78’ Καμπετσής)

ΑΕΛ (Τάτσης): Μπάγιτς -Μιχαήλ, Ζίζιτς (60’ Μπέρτος), Τσόσιτς- Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (60’ Τρούγιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς- Πινακάς,Ντουρμισάι (84’ Νούνιτς). 

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). 
Επόπτες: Νικολακάκης (Λασιθίου), Κόλλιας (Ηπείρου)
4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
ΑVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου).

Γήπεδο: Λεωφόρου "Απόστολος Νικολαΐδης"
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League , με γκολ των Καρλίτος στο 36' και του Εμμανουηλίδη στο 94'.
Το πρώτο γκολ μπήκε μετά από σέντρα του Μολό από τα δεξιά ο Καρλίτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Μπάγιτς στο 36ο λεπτό. Στο 94ο λεπτό ο Καμπετσής έκανε την πάσα στον Εμμανουηλίδη κι αυτός πλάσαρε για το τελικό 2-0.
Η ΑΕΛ είχε υπεροχή μέχρι το 80', αλλά μόνο μία σημαντική ευκαιρία, με τον Μπόλονι να κάνει διάνα με τις αλλαγές του (Καμπετσής, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης) και στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟ, βρίσκοντας και το γκολ στο φινάλε. Άφησε υποσχέσεις ο Κολομπίνο…


Δηλώσεις

Γιάννης Τάτσης: 
«Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του ΠΑΟ, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Το 2-0 ήρθε στο τέλος, μόνο και μόνο ότι στο Β μέρος είχαμε τον ΠΑΟ στο μισό γήπεδο, παίρνουμε υποσχέσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας στην επίθεση, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με όσο χρόνο είχα για να προπονήσω την ομάδα μου, προσπάθησα να διορθώσω κάποια πράγματα στην άμυνα. Και κόντρα στον ΠΑΟΚ πήγαμε καλά και με τον ΠΑΣ και με τον ΠΑΟ. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ. Άλλαξα σχηματισμό, πήγα σε ρόμβο, νομίζω βοήθησε να ανεβούμε ψηλά. Από εκεί και έπειτα ήταν θέμα ημέρας, θέμα ικανότητας». 




Οι αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΛ όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνουν απέναντι στην διοίκηση της ομάδα και τον μεγαλομέτοχό της συγκεκριμένα.
Μάλιστα το Σάββατο βράδυ αγανακτισμένοι οπαδοί της ΑΕΛ κρέμασαν πανό έξω απο το Αλκαζάρ αλλά και δημιουργήσανε κορεό στα καθίσματα εντός του Αλκαζάρ, με αποδέκτη τον μεγαλομέτοχο στέλνοντας μήνυμα για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ένα πανό με αποδέκτη τον Αλέξη Κούγια κρεμάστηκε έξω από το Αλκαζάρ από οπαδούς της Λάρισας.
Ως γνωστόν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους οργανωμένους φιλάθλους της Λάρισας κι ενδεικτικό της τεταμένης κατάστασης που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι το πανό που κοσμεί έξω από το γήπεδο του συλλόγου.  


Μάλιστα, στη θύρα 10 του σταδίου Αλκαζάρ καλύφθηκε από ένα τεράστιο σύνθημα, που έγραφε «Κοντέ πούλο».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων