1982-83 : 25η : ΑΕΛ - ΑΕΚ 4-1

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΑΕΚ 4-1 

10 Απριλίου 1983 

Scorers
3' Βαλαώρας, 47' (πεν.) Μαλουμίδης, 67' Ζιώγας, 69' Κμιετσικ - 73' Βλάχος 


ΑΕΛ (Γκμόχ) : Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Μητσιμπόνας, Γκαλίτσιος, Βουτυρίτσας (73' Γκαμπέτας), Μαλουμίδης, Ζιώγας, Κμίετσικ, Ανδρεούδης (78' Τσιώλης), Βαλαώρας.


ΑΕΚ (Σενεκοβιτς) : Αρβανίτης, Τζιράκης, Γεωργαμλής, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Αρδίζογλου, Δίντσικος (46' Κώττης), Νικολούδης, Ράντονιτς, Βλάχος, Μαύρος.


Διαιτητής: Μιχάλης Ματσούκας (Εύβοιας) 


Γηπεδο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων 

Εισιτήρια : 18.000

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ουδέτερης έδρας γήπεδο Τρικάλων, λόγω τιμωρίας της για τα επεισόδια που προκάλεσαν φίλαθλοι, εις βάρος των διαιτητών 
στο τέλος του παιχνιδιού, της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή. Η ΑΕΛ ακόμη κι αν έπαιζε σε ουδέτερη έδρα, γέμισε το γήπεδο με βυσσινί φιλάθλους που παραληρούσαν στο θέαμα που έβλεπαν ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Οι βυσσινί μπήκαν στον αγώνα δυνατά και πριν καν συμπληρωθεί πεντάλεπτο είχανε ήδη βάλει το 1ο γκολ. Οι βυσσινί έχασαν κι άλλες φάσεις για να βάλουν τέρματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι 2 ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με 1-0. Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΛ έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσε ακόμη 3 τέρματα κάνοντας το 4-0. Η ΑΕΚ από την άλλη σε μια ευκαιρία που της δόθηκε κατάφερε να αντιδράσει και να κάνει το 4-1 όπου και θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το 3ο τέρμα της ΑΕΛ, σημειώθηκαν επεισόδια με τραυματισμούς εις βάρος εκδρομέων της ΑΕΛ από μια μικρή ομάδα φιλάθλων της ΑΕΚ. Οι βυσσινί φίλαθλοι δεν ανταπέδωσαν στις προκλήσεις εντός γηπέδου, αλλά υπήρχε συνέχεια εκτός γηπέδου, όπου οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φυγαδεύθηκαν εν μέσω επεισοδίων από τους φίλαθλους της ΑΕΛ μέχρι που επενέβησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν πλήρως τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ από τα Τρίκαλα.




Όρθιοι: Πατσιαβούρας, Πλίτσης, Παραφέστας, Γκαλίτσιος, Κμίετσικ, Μητσιμπόνας.
Καθιστοι: Βαλαώρας, Βουτυρίτσας, Ανδρεούδης, Ζιώγας, Μαλουμίδης.


Ο Μιχάλης Τζιράκης προσπαθεί να ανακόψει τον Γιάννη Βαλαώρα.


Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Χρήστος Αρβανίτης παρακολουθεί τη μπάλα να κατευθύνεται για πρώτη φορά στα δίχτυα του, μετά το σουτ του Γιάννη Βαλαώρα.
















Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων