ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ 1984-85 : Προημιτελική φάση

2ος αγώνας : Δυναμό Μόσχας - ΑΕΛ 1-0 

20 Μαρτίου 1985 

Scorer: 60' Φομίτσοφ

Ντιναμό Μόσχας (Αλεξάντρ Σεβίντοφ): Προυντνίκοφ, Σίλκιν, Νοβίκοφ, Φομίτσεφ, Γκολόβνι, Χαπσάλις, Αταούλιν, Βασίλιεφ, Στουκάσοφ (68' Πουντίσεφ), Καρατάεφ (86' Μπόροντιουκ), Γκαζάεφ.

ΑΕΛ(Αντρέι Στρεϊλάου): Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας, Ζιώγας (38' Τσιώλης, 68' Ρήγας), Κμίετσικ, Άνταμτσικ, Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Γήπεδο: Τιφλίδας

Το τελικό 0-0 άφηνε ανοιχτή την πρόκριση, όμως στον αγώνα ρεβάνς (που δεν έγινε στη Μόσχα αλλά στην Τιφλίδα), η Ντιναμό νίκησε με σκορ 1-0 (σκόρερ ο Βλαντιμίρ Φομίτσοφ στο 60′).
Η ΑΕΛ του Αντρεϊ Στρεϊλάου χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, αλλά δεν βάζει το χρυσό γκολ που θα της έδινε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εάν περνούσε, θα αντιμετώπιζε τη Ραπίντ Βιέννης στα ημιτελικά και είχε την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό κόντρα στην πανίσχυρη εκείνη την περίοδο Εβερτον στο Ρότερνταμ. 
Tο όνειρο της πρόκρισης στην τετράδα τελείωσε άδοξα, όσο και κάπως άδικα, αφού με την απόδοσή της η Λάρισα απέδειξε ότι μπορούσε να κάνει την υπέρβαση. Το Κύπελλο Κυπελλούχων της χρονιάς εκείνης κατέκτησε τελικά η Έβερτον...
  



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων