1986-87 : 1η : ΑΕΛ - Εθνικός 1-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εθνικός 1-0

8 Νοεμβρίου 1986

Scorer: 53' Άνταμτσικ

ΑΕΛ: Πλίτσης, Παραφέστας, Κολομητρούσης, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας (51' Καραπιάλης), Άνταμτσικ, Τσιώλης, Ζιώγας (70' Αλεξούλης), Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Διαιτητής: Αμυγδαλής
Επόπτες: Μασούρας, Τσαλίδης

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια Εισπράξεις5.860 - 1.826.050

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε αρχικά στις 14 Σεπτέμβρη 1986 αλλά εκείνη την ημέρα κηρύχθηκε η απεργία των ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΛ, στην παρούσα φάση, δεν συμμετείχε στην απεργία κι έτσι ο αγώνας διεξήχθη με τους ερασιτέχνες του Εθνικού. Αποτέλεσμα αυτού η ήττα με 9-0. Κατόπιν ενστάσεως της ομάδας του Εθνικού, την κέρδισε και ο αγώνας επαναλήφθηκε στις 8 Νοέμβρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις ομάδων που δεν "κατέβηκαν" να αγωνιστούν με την βασική ομάδα τους, ήταν ο μόνος αγώνας που έγινε επανάληψη.



Η ΑΕΛ, έτσι όπως παρατάχθηκε κόντρα στον Εθνικό.

ΟΡΘΙΟΙ: Πλίτσης, Γκαλίτσιος, Κολομητρούσης, Μητσιμπόνας, Άνταμτσικ, Βαλαώρας.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Παραφέστας, Βουτυρίτσας, Ζιώγας, Ανδρεούδης, Τσιώλης.



Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές, διαιτητές του αγώνα και διοικήσεις των 2 ομάδων, κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Χαράλαμπος Μπλιώνας λίγες μέρες πριν.


Ο Άνταμτσικ σημειώνει το 1-0, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του επαναληπτικού αγώνα απέναντι στον Εθνικό.


Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητική Φωνή" μετά τον αρχικό αγώνα, που έληξε με 9-0.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων