2006-07 : 12η : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 4-0

12η αγωνιστική : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 4-0

26 Νοεμβρίου 2006

Scorers: 14' Μπαμπανγκίντα, 47' Ριβάλντο, 65' Μπόρχα, 90+3' Παππάς

Ολυμπιακός (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Στολτίδης (85' Καφές), Σέζαρ (72' Ουαντού), Κωστούλας, Ζεβλάκοφ, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Οκκάς (66' Παππάς), Μπόρχα, Μπαμπανγκίντα

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Βάλλας (54' λ.τ. Μπαλής), Γκίκας, Κλέιτον, Κυπαρίσσης (78' Ζιάγκας), Καλαντζής, Βενέτης, Μπασιλά, Αλωνεύτης (65' Χατζηλιόντας), Κατσιαρός.

Διαιτητής: Α. Κάκκος (Κέρκυρας)
Επόπτες: Χ. Γαλανός (Ηρακλείου), Χ. Χυτήρης (Κέρκυρας)

  • 14΄1-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ριβάλντο έβγαλε μία πανέξυπνη κάθετη μπαλιά για τον Μπαμπανγκίντα λίγο έξω από την μικρή περιοχή της Λάρισας και ο επιθετικός του Ολυμπιακού με ένα απλό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστόπουλου.
  • 48΄ 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ριβάλντο με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστόπουλου, αφήνοντας "άγαλμα" τον τερματοφύλακα της Λάρισας.
  • 65΄3-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ζεβλάκοφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής "έσπασε" ωραία την μπάλα για τον Μπόρχα μέσα στην περιοχή της Λάρισας και ο τελευταίος με ένα δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Χριστόπουλο, πετυχαίνοντας το 3-0.
  • 90΄ 4-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Μπαμπανγκίντα έκανε το γύρισμα για τον Ριβάλντο στο ύψος του πέναλτι, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, αλλά ο Χριστόπουλος απέκρουσε, όμως ο Παππάς πήρε το "Ριμπάουντ" και με το κεφάλι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 4-0.


Δηλώσεις


Δώνης: 
«Το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη, στα δυόμισι χρόνια που βρίσκομαι στη Λάρισα, είναι τελικός. Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να ανακάμψουμε. Αυτό θα κρίνει και τη δική μου παραμονή στη Λάρισα».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων