2006-07 : 11η : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-1

11η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 0-1

19 Νοεμβρίου 2006

Scorer: 90+5' Φορτούζι

ΑΕΛ (Γ. Δώνης): Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Βάλλας, Γκαλίτσιος (57' Χατζηλιόντας), Κατσιαρός, Μπασιλά, Διγκόζης (85' Βενέτης), Αλωνεύτης, Κλέιτον, Καλαντζής, Γαβριλόπουλος (34' Κυπαρίσσης).

Ηρακλής (Γ. Μπουμπένκο): Αμπάρης, Δρούγας, Σνάουτσνερ, Κατσαμπής, Μπιλίσκοφ, Μαυρογενίδης, Λαουάλ, Ρίβας (72' Παπαστεργιανός), Ερέρα (82' Φορτούζι), Επαλέ (90' Παπαποστόλου), Γεωργιάδης.

Διαιτητής: Α. Μπριάκος (Ηπείρου)
Επόπτες: Γούκος, Χυτήρης

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 3.634

Ο Γιώργος Δώνης κέρδισε το στοίχημα της αλλαγής βασικού πορτιέρο. Τουλάχιστον μέχρι το 94'. Όχι πως ο Κοτσόλης ήταν υπαίτιος για την αδυναμία της ΑΕΛ να μαζέψει βαθμούς τις τελευταίες 50 ημέρες. Ωστόσο ο αναπληρωματικός Χριστόπουλος έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις και κράτησε... ζωντανούς τους βυσσινί. Στο 11' νίκησε τον Γεωργιάδη, στο 43' και στο 55' τον Επαλέ, στο 64' τον Ερέρα και στο 87' και πάλι τον Γεωργιάδη. Έπεσε, ωστόσο,μαχόμενος στο τελευταίο λεπτό από τον... εκτελεστή Φορτούζι.

Στο 95ο λεπτό της αμφίρροπης αναμέτρησης στο Αλκαζάρ, ο Φορτούζι προτίμησε να μην τροφοδοτήσει τον Παπαστόλου που περίμενε μόνος στην αντίθετη πλευρά της μεγάλης περιοχής και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του. Αφού προσπέρασε όποιον παίκτη των γηπεδούχων προσπάθησε να του κόψει το δρόμο, με ψύχραιμο σουτ από το ύψος του πέναλτι παραβίασε την εστία του ανίκητου, μέχρι τότε Χριστόπουλου.

Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο,μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μπριάκου, ήταν ενδεικτικές της απογοήτευσης που κάλυψε τις κερκίδες τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την όχι καλή εμφάνιση της ΑΕΛ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μολονότι ήθελε να δημιουργήσει και προσπάθησε να παίξει με τη μπάλα κάτω,δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Αμπάρη. Καλύτερη ευκαιρία της το τετ-α-τετ του Καλαντζή μόλις στο 2ο λεπτό. Από 'κεί και πέρα, κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, οι οποίες δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα.

Οι βυσσινί πάντως, έχουν να λένε για τη φάση του 41ο λεπτού, όταν ο Γκαλίτσιος σκόραρε, όμως ο Μπριάκος ακύρωσε το γκολ έχοντας σημειώσει προηγουμένως παράβαση. Τι παράβαση δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε...







Μετά το τέλος του αγώνα πολιορκήθηκε πρώτα η αίθουσα Τύπου από αγανακτισμένους φιλάθλους των "βυσσινί" που μετά πήγαν στα αποδυτήρια βρίζοντας κυρίως τους παίκτες της ομάδας και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Λυρακή.

Εξαιτίας λοιπόν του ότι συνέβη στα αποδυτήρια της ομάδας της Λάρισας μετά το τέλος του παιχνιδιού στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου δεν παραβρέθηκε ούτε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, αλλά ούτε και κάποιος παίκτης. Για το λόγο αυτό παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Κωνστάντος, που τόνισε: "Επειδή υπάρχει πρόβλημα με τα αποδυτήρια της Λάρισας δεν θα προσέλθει ούτε ο προπονητής της ομάδας μας αλλά ούτε και κάποιος παίκτης".




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων