2006-07 : 17η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-2

17η αγωνιστική :  Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-2

14 Ιανουαρίου 2007

Scorers: 38' Κορακάκης, 90' Ντόε - 15' Φέρστερ, 56' Αλωνεύτης

Ατρόμητος (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Γεωργίου, Ολιβέιρα, Μαγκντί (63' Ντόε), Κατεμής (43' Σανόκο), Μερίνο (76' Χάλαρης), Λαζανάς, Άντερσον, Λουτσιάνο, Κορακάκης.

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Φέρστερ, Βενέτης, Μπασιλά, Γκίκας, Αλωνεύτης (87' Κόζλεϊ), Φωτάκης (72' Πούτας), Κλέιτον (57' Γκούγκα), Καλαντζής.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Άρτας)
Επόπτες: Γούκος (Ηπείρου), Φίτσας (Πρέβεζας)
4ος: Ζανετίδης (Δωδεκανήσου)

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Η Λάρισα αιφνιδίασε τον Ατρόμητο και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 14', ο Φωτάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Φέρστερ έκανε την προβολή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Ο Ατρόμητος, πάντως, είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 38' ήρθε η ισοφάριση. Υστερα από σέντρα του Μερίνο, ο Λουτσιάνο προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κορακάκη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.
Ο Ατρόμητος διατήρησε την κατοχή και στα υπόλοιπα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να απειλήσουν στο 39' με τετ α τετ του Φωτάκη, ύστερα από ωραία ενέργεια του Αλωνεύτη, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κλέιτον βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή των αντιπάλων, αλλά το κοντρόλ του ήταν απογοητευτικό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Μιχαηλίδης.
Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά... Στο 54', ο Μαγκντί σούταρε έξω από την περιοχή και ο τερματοφύλακας της Λάρισας έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Λουτσιάνο, η μπάλα έφτασε στον Μερίνο, ο οποίος με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Μαγκντί δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ κοντά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του Γκαλίτσιου.
Στο 57', ο Κλέιτον επιχείρησε μπαλιά προς τον Αλωνεύτη, ο οποίος αφού ξεπέρασε στο σπριντ τρεις αμυντικούς έκανε το 1-2 για τους Λαρισαίους. Στο 65ο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Καλαντζή ο Αλωνεύτης έστειλε με σουτ τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό μέχρι το 90'... Η λύτρωση ήρθε με τον Ντόε, που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων