2006-07 : 19η : Αιγάλεω - ΑΕΛ 1-2

19η αγωνιστική : Αιγάλεω - ΑΕΛ 1-2

27 Ιανουαρίου 2007

Scorers: 54' (πέν.) Ποπόφ - 56' Αλωνεύτης, 90+3' Διγκόζης 

Αιγάλεω (Γιώργος Χατζάρας): Γιάννου, Γιάντσετιτς, Κουμπαρούλης (61' Ψωμάς), Σίμανεκ, Ποπόφ, Μουστόγιαννης, Όμο, Τσάτσος, Κουμορτζί, Αγρίτης, Σέζαρεκ (85' Νικολόπουλος).

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Γκίκας (56' Ντα Κόστα), Γκαλίτσιος (57' Διγκόζης), Γκούγκα (76' Καλαντζής), Κλέιτον, Φωτάκης, Φέρστερ, Βενέτης, Μπασιλά, Αλωνεύτης.

Διαιτητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νίας)
Επόπτες: Τομαράς (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
4ος: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Γήπεδο: Σταύρος Μαυροθαλασσίτης
Εισιτήρια: 1968

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λάρισα, πάντως, ήταν πιο δραστήρια. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανώτερο και στο 54' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Ποπόφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι (χέρι του Φέρστερ), αλλά το Αιγάλεω δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει, καθώς ο Αλωνεύτης έδωσε την απάντηση για την ΑΕΛ.

Στο 56' ο Κύπριος μέσος ισοφάρισε σε 1-1 με δεξί πλασέ ύστερα από τη σέντρα του Γκούγκα (από τα δεξιά) και το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο 71', η Λάρισα μπορούσε να κάνει το 2-1 στο 72', αλλά ο Γκούγκα άργησε απελπιστικά μπροστά στην κενή εστία.

Τελικά, οι προσπάθειες των "βυσσινί" καρποφόρησαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αλωνεύτης μετά από έξοχη μπαλιά του Κλέιτον κέρδισε πέναλτι, αφού ανατράπηκε από τον Γιάννου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Διγκόζης, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ΑΕΛ, που πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα.


Δηλώσεις

Γιώργος Δώνης: 
"Η Λάρισα από την αρχή του έτους παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε στο ίδιο στυλ και για μία ομάδα που παίζει έτσι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν και οι νίκες όπως έγινε και σήμερα.Δεν θα σταθώ τόσο στο σημερινό παιχνίδι αλλά στο προηγούμενο με την Κέρκυρα όπου κυνηγούσαμε σε όλη τη διάρκεια το σκορ, αλλά παρόλα αυτά στο 93ο λεπτό, από άποψη συνδυασμών, πετύχαμε το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος. Η ομάδα βγάζει καταπληκτικούς συνδυασμούς και αυτό φάνηκε και σήμερα. Κυνηγάμε τα υπόλοιπα 11 παιχνίδια και έχουμε το μυαλό μας και στο κύπελλο γιατί θέλουμε να περάσουμε για άλλη μια χρονιά στα ημιτελικά. Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση για κανένα παίκτη. Ο Στάθης (Αλωνεύτης) ήρθε στα χέρια μας παιδάκι και πλέον έχει γίνει άντρας και ξέρει πιο είναι το καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε γι' αυτό άλλωστε κάναμε και πρόταση, αλλά αν θέλει να πάει στο εξωτερικό δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε".

Γιώργος Γκαλίτσιος:
"Σίγουρα το ηθικό είναι ανεβασμένο μετά από αυτήν τη νίκη. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε έτσι. Συμφωνώ με τα όσα δήλωσε ο προπονητής μου ότι μέχρι τώρα ήμασταν άτυχοι. Κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά η τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη. Πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν οι θέσεις στην βαθμολογία, αλλά αυτήν τη στιγμή υπάρχει μία άγρια ομορφιά στο πρωτάθλημα. 
Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι βαθμοί που έχουν πάρει κρίνονται από την ικανότητά τους και την τύχη", τόνισε στον SuperΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε και στη ρεβάνς κυπέλλου με την Κέρκυρα στο Αλκαζάρ: " 
Φυσικά και μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου και θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να συνεχίσουμε". 
Όσο για το φημολογουμένο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι μεγάλες ομάδες για την απόκτησή του, τόνισε:
"Αυτήν τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Λάρισας και θα κάνω τα πάντα για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΛ".



Ο υπέροχος κόσμος της ΑΕΛ παρών και μέσα στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης...



Ο Διγκόζης ευστοχεί στο πέναλτι και δίνει τη νίκη στην ΑΕΛ.


Ο Αλωνεύτης μόλις έχει φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1 και πνίγεται στις αγκαλιές συμπαικτών του και των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Αιγάλεω.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων