2006-07 : 20η : ΑΕΛ - Ιωνικός 3-0

20η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ιωνικός 3-0

4 Φεβρουαρίου 2007

Scorers: 4' Γκούγκα, 29' Αλωνεύτης, 83' Κόζλεϊ 

ΑΕΛ: Κοτσόλης, Βενετίδης, Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Βενέτης, Γκίκας(69' Αλεξάνδρου), Φωτάκης, Διγκόζης, Γκούγκα(78' Πούτας), Αλωνεύτης(63' Καλαντζής), Κόσλεϊ

Ιωνικός: Καντιμοίρης, Κοτίτσας, Πουλόπουλος, Παβιό, Φαμπίνιο(53' Κακαράς), Μελαμπιανάκης, Σωτήρχος(70' Μπαστιανίνι), Κιμπικούλα, Κωνσταντινίδης, Κωλέτσης(54' Ξενίδης), Ονουάτσι

Διαιτητής: M. Γερμανάκος (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.205

Οι βυσσινί έδωσαν τέλος στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα τους, καθώς μετρούσαν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αυτή επί του Εργοτέλη.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη αφού πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα θα έφερνε σε δεινή βαθμολογική θέση την ομάδα του.

Ο Γκούγκα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην Λάρισα μετά από μπαλιά του Αλωνεύτη μόλις στο 4' , διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την Λάρισα να διατηρεί τα ηνία του παιχνιδιού, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους και συνεχίζοντας την πίεση προς την ομάδα του Ιωνικού. Λίγο πριν το ημίωρο ο Αλωνεύτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, αποκτώντας σαφές προβάδισμα κατάκτησης της νίκης.

Στο 2ο ημίχρονο ο προπονητής του Ιωνικού Γιάννης Χατζηνικολάου, πραγματοποίησε δύο αλλαγές στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο για την ομάδα του.

Η αναμέτρηση δεν είχε σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς η Λάρισα επαναπαύθηκε στο υπέρ της σκορ και ο Ιωνικός φάνηκε ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση του αγώνα.

Η Λάρισα ήταν η ομάδα που διατηρούσε το ρυθμό του αγώνα και η ομάδα που δημιούργησε τις λιγοστές φάσεις μπροστά από την εστία του Καντιμοίρη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόζλεϊ στο 83' και μετά την πρόκριση της Λάρισας στο κύπελλο επί της Κέρκυρας με δικά του γκολ, την οδήγησε και στην σημερινή νίκη, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα για την ΑΕΛ.

Η ήττα για τον Ιωνικό ήταν η 9η συνεχόμενη και η νίκη της ΑΕΛ ήταν η τέταρτη στην έδρα της, ενώ έχει τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων