2006-07 : 4η : ΑΕΛ - Αιγάλεω 2-2

4η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αιγάλεω 2-2

17 Σεπτεμβρίου 2006

Scorers: 28' Κλέιτον, 37' Καλαντζής - 7', 47' Πετρόπουλος

ΑΕΛ (Γ.Δώνης): Κοτσόλης, Βενέτης, Γκαλίτσιος, Κλέιτον, Καλαντζής, Χλωρός (46' Αλεξάνδρου), Νταμπίζας, Μπασιλά, Διγκόζης, Κατσιαρός (68' Ζιάγκας), Αλωνεύτης (80' Kυπαρίσσης).

Αιγάλεω (Γ.Χατζάρας): Τζέναμο, Γιάντσετιτς, Ποπόφ, Σίμανεκ, Ψωμάς, Σκοπελίτης, Όμο, Μάριτς (51' Nικολόπουλος), Τσάτσος, Αγρίτης, Πετρόπουλος.

Διαιτητής: Β.Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Π.Μαυρόπουλος (Θεσ/νίκης), Δ. Μπιτσίδης (Θράκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 3.722

Μόλις στο 7ο λεπτό, μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή των βυσσινί, ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω.
Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι εμφάνισαν κτυπητές αδυναμίες στην αμυντική τους γραμμή, εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ήταν η μεγάλη τους δύναμη.
Οι «βυσσινί», παρά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκαν ανέβασαν τους ρυθμούς τους και στο 11ο λεπτό άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Τζενάμο απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Νταμπίζα.
Στο 27ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με ένα προσωπικό γκολ του Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Χλωρό και με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Στο 37ο λεπτό ήρθε η πλήρης ανατροπή του σκηνικού. Αυτή την φορά ο Κλέιτον ήταν ο δημιουργός. Τροφοδότησε πολύ ωραία τον Καλαντζή κι ο τελευταίος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Λάρισα με 2-1.
Όπως ακριβώς και στο ξεκίνημα του αγώνα, έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν πλήρως τον αντίπαλό τους. Στο 47ο λεπτό, ο Πετρόπουλος δέχτηκε τη μπαλιά από τον Αγρίτη και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2 για το Αιγάλεω.
Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με την αθηναϊκή ομάδα να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 63ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σκοπελίτης.
Ο αμυντικός μέσος του Αιγάλεω κατάφερε να στείλει στην άλλη γωνία τον Κοτσόλη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Ο ίδιος παίκτης 10 λεπτά νωρίτερα έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων