2006-07 : 5η : Ιωνικός - ΑΕΛ 1-2

5η αγωνιστική : Ιωνικός - ΑΕΛ 1-2

24 Σεπτεμβρίου 2006

Scorers: 2' Μακόρ - 50' (πεν.) Διγκόζης, 64' Καλαντζής

Αποβολή: 62' Ζαβάνιο (απευθείας κόκκινη)

Ιωνικός (Σάκης Τσιώλης): Μπεντενίκ, Ζαβάνιο, Ξενίδης, Πουλόπουλος, Κοτίτσας (78' Ρέμπελο), Κωνσταντινίδης (70' Φαμπίνιο), Βουρεξάκης, Ουκάρ (68' Τριανταφύλλου),  Ονουάτσι, Ντα Κόστα, Μακόρ.

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Βενέτης, Κατσιαρός, Γκαλίτσιος, Μπασιλά, Αλωνεύτης (83' Φέρστερ), Κλέιτον (28' λ.τ. Γαβριλόπουλος) , Διγκόζης, Καλαντζής (76' Χλωρός), Γκίκας.

Διαιτητής: Ζολώτας (Θες/νίκης)
Επόπτες: Τομαράς (Αιτ/νιας), Κωνσταντινίδου (Πειραιά)

Γκολ… με το καλημέρα για τον Ιωνικό. Μόλις στο 2ο λεπτό η ομάδα της Νεάπολης «πήρε κεφάλι» στο σκορ, με εξαιρετικό πλασέ του Μακόρ μετά από πάσα του Ονουάτσι.
Παρά τη ψυχρολουσία που δέχτηκε, η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα, αλλά το δυνατό σουτ του Καλαντζή στο 7ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι του Μπεντενίκ.
Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους «βυσσινί» να φτάνουν ξανά κοντά στην ισοφάριση, αλλά πάλι ο Μπεντενίκ έδειξε την κλάση του στην κεφαλιά του Καλαντζή, μετά από τη σέντρα του Αλωνεύτη.
Το σκηνικό άλλαξε τελείως στο β ημίχρονο, όπου οι παίκτες της Λάρισας κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το προβάδισμα μέσα σε 14 λεπτά.
Σε αυτό συνέτεινε και η αποβολή του Ζαβάνιο στο 62ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα (σ.σ. χτύπησε με αγκωνία το Νταμπίζα).
Στο 49ο λεπτό η Λάρισα κέρδισε πέναλτι. Ο Καλαντζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Ξενίδη και σωστά ο διαιτητής Ζολώτας έδειξε την «άσπρη βούλα».
Ο Διγκόζης εκτέλεσε ψύχραιμα κι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε η αποβολή του Ζαβάνιο στο 62ο λεπτό να τους αποδιοργανώσει πλήρως. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 1-2, με το σουτ του Καλαντζή.
Από κει και πέρα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, βγήκαν μπροστά κι αναζήτησαν την ισοφάριση. Έφτασαν πολύ κοντά στο να την πετύχουν στο 71ο λεπτό, αλλά ο Κοτσόλης εξουδετέρωσε με τα πόδια την κεφαλιά του Μακόρ.
Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όμως, χάθηκε στο 80ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Φαμπίνιο, ο Μακόρ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων