ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ 2006 : Γ' προκριματικός γύρος

2ος αγώνας : Καϊσερίσπορ - ΑΕΛ 2-0 

22 Ιουλίου 2006 

Scorers: 32', 82' Ουνάλ

Kαϊσερίσπορ: Ιβάνκοβ, Κόρα (62’ Σαντίγκοβ) Τζόνσον, Τοστσαλί, Ιγκλέσιας, Μπολούκμπασι (83’ Καμπέρ), Τοπούζ, Μπαστάνγκ, Κεϊλάν, Τολέδο, Ουνάλ.

ΑΕΛ: Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Βάλλας, Κατσιαρός, Γκαλίτσιος (46’ Μπαχράμης), Γκίκας (72’ Ζιάγκας), Διγκόζης, Αλεξάνδρου (54’ Γαβριλόπουλος), Αλωνεύτης, Καλαντζής, Χλωρός.

Διαιτητής: Τόμας Εϊνβάλερ (Αυστρία)

Γήπεδο: Kadir Has Stadium

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊσερίσπορ στην Καισαρεία και σε συνδυασμό με το 0-0 του Βόλου αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Σε δήμιο της ελληνικής ομάδας εξελίχθηκε ο Ουνάλ που πέτυχε και τα δύο γκολ των Τούρκων. Το πρώτο στο 32’ με κοντινό πλασέ και το δεύτερο με σουτ στο 82’ μετά από πάσα Μεχμέτ Τοπούζ.
Η Λάρισα άρχισε μουδιασμένα τον αγώνα και επέτρεψε στην Καϊσερίσπορ να επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Στο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-0, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας τον Μπαχράμη στη θέση του Γκαλίτσιου. Λίγο αργότερα, στο 54’ στη μάχη έπεσε στη μάχη και ο Γαβριλόπουλος.
Ευκαιρίες για τη Λάρισα χάθηκαν αλλά η εστία του Ιβάνκοφ δεν παραβιάστηκε. Έτσι οι Τούρκοι «κλείδωσαν» τη νίκη-πρόκριση με το 2ο γκολ ενώ είχαν ακόμα μία καλή στιγμή για το 3-0.

Δηλώσεις 

Δώνης : 

"Ήταν μια εξαιρετικά πολύτιμη εμπειρία για εμάς η συμμετοχή στο κύπελλο Ιντερτότο. Είχαμε πολύ καλή οργάνωση στο πρώτο ημίχρονο, η Καϊσέρισπορ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάναμε μεγάλο λάθος στη φάση του πρώτου γκολ που άλλαξε την εικόνα ολόκληρου του αγώνα." 


Η αρχική 11άδα της ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε κόντρα στην Καϊσερίσπορ στο Kadir Has Stadium. 

ΟΡΘΙΟΙ: Χλωρός, Γκίκας, Βάλλας, Γκαλίτσιος, Χριστόπουλος, Νταμπίζας. 
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Αλωνεύτης, Διγκόζης, Αλεξάνδρου, Κατσιαρός, Καλατζής.


Οι  φίλοι της ΑΕΛ που ταξίδεψαν στην Καισάρεια της Τουρκίας.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων