2007-08 : 16η : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-1

16η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-1

13 Ιανουαρίου 2008

Scorers: 40' Κλέιτον - 88' Τσέζαρεκ

ΑΕΛ (Γ.Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας (67' Φέρστερ), Κώτσιος, Ιγγλέσιας (91' Μπαχράμης), Φωτάκης, Σαρμιέντο, Μπακαγιόκο (85' Κόζλεϊ), Αλεξάνδρου, Κλέιτον.

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Λαζαρίδης, Μασάρα (75' Λαδάκης), Φυτανίδης, Οφρυδόπουλος (55' Στρατάκης), Ψωμάς, Καρντόζο, Μασάδο, Ζεάν (40' Τσέζαρεκ), Ζαϊρί, Φιλομένο. 

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθηνών)
Επόπτες: Ν.Ιωσιφόγλου (Αθηνών), Α.Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Ν.Αθανασίου (Θεσπρωτίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 5.108

Ακόμη μια φορά που η ΑΕΛ βρέθηκε έρμαιο στις ορέξεις της διαιτισίας. Αυτή τη φορά ο διαιτητής Παπασταμάτης δεν έδωσε καταφανέστατο πενάλτι έπειτα απο ανατροπή του Κλέιτον απο τον Φυτανίδη στο 68ο λεπτό καθώς και δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Καρντόζο όταν έδωσε κεφαλιά στον Βενετίδη στο καθοριστικό 83ο λεπτό. 
Η ΑΕΛ ανώτερη απο τον αντίπαλο είχε την προτοβουλία και μετουσίωσε σε γκολ στο 39ο λεπτό μετά απο κάθετη πάσα του Βενετίδη στον Κλέιτον όπου απο το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε πλάγια ανοίγοντας το σκορ. Στο 88ο λεπτό ο Μασάδο τροφοδοτεί με εκτέλεση φάουλ τον Ζαϊρί και αυτος απο αριστερά κάνει σέντα και ο ο Τσέζαρεκ με προβολή φέρνει τον αγώνα στα ίσια 1-1 όπου και θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων