2007-08 : 17η : Βέροια - ΑΕΛ 1-0

17η αγωνιστική : Βέροια - ΑΕΛ 1-0

20 Ιανουαρίου 2008

Scorer: 69' Εντό

Αποβολές: 93' Τσιμπλίδης (κόκκινη) - 23' Μπακαγιόκο (κόκκινη), 93' Νταμπίζας (κόκκινη), 94' Μπαχράμης (κόκκινη)

Βέροια (Γιάννης Ματζουράκης): Κοτταρίδης, Αλεξίου, Σαμαράς, Ντε Λάνγκε, Μπικόφκσι (64 Πάεζ), Τσιμπλίδης, Κόλτζος, Καμάλ Έντο, Ράνιτς (83 Μπαλάφας), Στεφανίδης (58 Πιετραβάλο), Ερέρα

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης (80 Καλαντζής), Νταμπίζας, Κυριακίδης (65 Αλεξάνδρου), Γκαλίτσιος (87 Μπαχράμης), Κλέιτον, Φωτάκης, Μπακαγιόκο, Ιγκλέσιας, Κόζλεϊ

Διαιτητής: M.Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Επόπτες: Α.Νικολακόπουλος (Αθηνών), Κ.Παπαχαραλάμπους (Αθηνών)
4ος: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας
Εισιτήρια: 2.357

Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία να ανοίξουν νωρίς το σκορ, όταν στο 14΄ ο νεοαποκτηθείς Αφρικανός, Καμάλ Εντο, έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Κοτσόλη, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος ένα σχήμα με δύο κλασικούς επιθετικούς, αλλά δεν είχε την… τύχη να βγάλει συμπεράσματα κι αυτό γιατί μόλις στο 23ο λεπτό ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο αποβλήθηκε!
Σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Κόλτζου, ο σταρ της Λάρισας αντέδρασε χτυπώντας τον αντίπαλό του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Το πλήγμα για την ΑΕΛ είναι τεράστιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο «Μπάκα» είναι ήδη τιμωρημένος για τους δύο προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες. Μετά την αποβολή του, θα αργήσει πολύ να επανεμφανιστεί σε επίσημο αγώνα.
Οπως ήταν φυσικό, το αριθμητικό μειονέκτημα ανάγκασε τους κυπελλούχους Ελλάδας να οπισθοχωρήσουν. Δεν απείλησαν, αλλά δεν απειλήθηκαν κιόλας, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι… τραγικό για τους περίπου 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας. Μία ευκαιρία αναζητούσαν οι ομάδες κι αυτή παρουσιάστηκε στη Βέροια, όταν στο 69ο λεπτό ο Πάεζ έβγαλε μόνο του τον Καμάλ Εντο, που πλάσαρε τον Κοτσόλη και έγραψε το 1-0.
Σκορ που έμεινε έως το τέλος του αγώνα, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Γιώργου Δώνη που επιστράτευσε όλα του τα επιθετικά «όπλα» στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Τσιμπλίδης και Νταμπίζας, οι οποίοι συνεπλάκησαν, καθώς και ο Μπαχράμης, που χτύπησε τον Ντε Λάνγκε.

Περίπου 1.400 φίλοι της ΑΕΛ με εντυπωσιακή υποστήριξη, μετέτρεψαν σε έδρα το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

50 φίλαθλοι της ΑΕΛ περίμεναν την ομάδα στο χώρο του σταδίου Αλκαζάρ. για για να τους τα φάλλουν για την ήττα στη Βέροια. Η αποστολή έφτασε λίγο πριν τις 10 στη Λάρισα και όλοι οι παίκτες έφυγαν κατευθείαν παίρνοντας τα αυτοκίνητό τους. Ο μόνος που κάθισε για λίγο να συζητήσει με τους φιλάθλους ήταν ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας. Σχεδόν μια ώρα όμως μαζί τους συζητούσε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Νίκος Λυρόκης, που προσπαΘούσε να απαντήσει στον καθένα ξεχωριστά.


Δηλώσεις

Δώνης:
«Είναι μεγάλο πρόβλημα η απειθαρχία των παικτών μου. Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή που δείξαμε. Θα μιλήσω με το Δ.Σ. και στο εξής δεν θα παίζει κάποιος που δεν θέλει. Μείναμε με 10 παίκτες, αλλά δεν αλλάξαμε τακτική και η προσπάθειά μας έγινε πολύ πιο δύσκολη. Δεν είναι σωστό να βλέπουν τρεις παίκτες μας την κόκκινη κάρτα».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων