2007-08 : 18η : ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-0

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-0

27 Ιανουαρίου 2008

Scorers: 38' Κόζλεϊ, 86' (πέν.) Κλέιτον

ΑΕΛ (Γ. Δώνης): Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Φέρστερ, Κώτσιος, Ιγκλέσιας, Φωτάκης (+90 Κατσιαρός), Σαρμιέντο, Κόζλεϊ (75 Κυριακίδης), Αλεξάνδρου (46 Πάρα), Κλέιτον

Ατρόμητος (Γκ. Όγιος): Μιχαηλίδης, Κατεμής (46 Σίριο), Γελαδάρης (81 Σάντσεθ), Ιωάννου, Λουτσιάνο, Σκοπελίτης, Κουτσοσπύρος, Κορακάκης, Κάστρο, Μαρίνος, Ανατολάκης

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/νίκης)
Επόπτες: Δ.Παπαδόπουλος (Θεσ/νίκης), Λ.Βασιλειάδης (Θεσ/νίκης)
4ος: Γ.Σταυρίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.186

Επέστρεψε στις νίκες η Λάρισα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η θεσσαλική ομάδα νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Κόζλεϊ στο 36΄ με κοντινό σουτ και ο Κλέιτον στο 86΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος έχασε και πέναλτι στο 90.
Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή εντός έδρας νίκη (τρίτη στο πρωτάθλημα) για το θεσσαλικό συγκρότημα. Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του Γιώργου Δώνη έπαιζε κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα έφερνε τους βυσσινί σε ακόμη δυσχερέστερη θέση στη βαθμολογία. Το γκολ του Κόζλεϊ στο 36 ήρθε σε ένα σημείο που ο Ατρόμητος είχε ισορροπήσει τον αγώνα και ήταν η καλύτερη ένεση ηθικού για τους γηπεδούχους στη συνέχεια.
Στο β ημίχρονο η Λάρισα είχε τον έλεγχο του ματς, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ πιο γρήγορα από το 86, όταν ο Ανατολάκης ανέτρεψε τον Πάρα και ο Καλόπουλος υπέδειξε το πέναλτι. Ο Κλέιτον εκτέλεσε ψύχραιμα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0) και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο σημείο εκείνο. Ο Βραζιλιάνος, έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, όταν αστόχησε σε νέο πέναλτι στο 90 (ανατροπή Φωτάκη από τον Μαρίνο). Ο αμυντικός του Ατρομήτου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες.
Μοιραίος παίκτης του Ατρομήτου μπορεί να χαρακτηριστεί ο Κορακάκης. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον Κηπουρό (μία φορά στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία πριν το δεύτερο γκολ της Λάρισας), αλλά ήταν άστοχος και στέρησε από την ομάδα του τη δυνατότητα να ισοφαρίσει.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων