2007-08 : 19η : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 0-1

19η αγωνιστική : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 0-1

2 Φεβρουαρίου 2008

Scorer: 31' Αλεξάνδρου

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Ποπόφ, Παστός, Άντερσον, Σίντζιλορτζ, Ζησόπουλος (78' Πιέτρ), Λεονάρντο (83' Ανδράλας), Μοντόγια, Ρούσεφ, Ντιμπαλά (62' Ρέγιες).

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Κώτσιος, Βενετίδης, Γκαλίτσιος, Πάρα, Κλέιτον (86' Βενέτης), Αλεξάνδρου (64' Κυριακίδης), Σαρμιέντο, Φέρστερ, Ιγκλέσιας, Κόζλεϊ (76' Κατσιαρός). 

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Δ.Μπερσής (Αρκαδίας), Γ.Πάνου (Αιτ/νίας)
4ος: Δ.Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Σε δύο φάσεις κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 15΄ ο Πάρα ανέτρεψε στην περιοχή των φιλοξενουμένων τον Λεονάρντο και ο διαιτητής Παμπορίδης υπέδειξε σωστά το πέναλτι. Το σουτ από τα 11 βήματα επιχείρησε ο Άντερσον αλλά ο Φώτης Κηπουρός έπεσε στη δεξιά γωνία του και κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Μέχρι τότε οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και ήταν πιο απειλητικοί από τους αντιπάλους τους. Ο Λεβαδειακός ήθελε τους βαθμούς για να απομακρυνθεί και αυτός από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, αλλά δεν τα κατάφερε αφού δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ούτε και από τη βούλα του πέναλτι. Και στο 30΄ η Λάρισα επισκέφθηκε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και βρήκε πλεκτό. Ο Κλέιτον έκανε από αριστερά το γύρισμα, ο Μπλάζιτς απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Κόζλεϊ αλλά ο επερχόμενος Αλεξάνδρου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Αυτό το γκολ ήταν αρκετό να δώσει στη Λάρισα τους βαθμούς της νίκης αφού στο δεύτερο ημίχρονο- και πιο συγκεκριμένα την τελευταία μισή ώρα του αγώνα - ο Γιώργος Δώνης έβαλε όλους τους αμυντικούς που είχε στον πάγκο του με πρόθεση να κλείσει τους χώρους για τους παίκτες του Λεβαδειακού, κάτι που κατάφερε αφού οι κινήσεις του Γκεόργκι Βασίλιεφ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση και να δώσουν τη δυνατότητα στον Λεβαδειακό να γίνει απειλητικός.

Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ και στο Δημοτικό της Λιβαδειάς.

Δηλώσεις

Δώνης:
«Ήταν σημαντικό που κάναμε δεύτερη στη σειρά νίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει φέτος. Η επιτυχία μας παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι είχαμε πολλές απουσίες, ενώ οι παίκτες μου ταλαιπωρήθηκαν και από ίωση. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε και τυχεροί αφού ο Λεβαδειακός είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά εμείς ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ στη μοναδική μας επίθεση. Στο δεύτερο μέρος αποδείξαμε ότι η Λάρισα μπορεί να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα».



Ο μη διακρινόμενος Αλεξάνδρου μόλις έχει πετύχει το τέρμα που θα κρίνει την αναμέτρηση.


Φέρστερ και Κώτσιος σπεύδουν να πανηγυρήσουν το τέρμα που μόλις έχει πετύχει ο Αλεξάνδρου.


Οι φίλοι της ΑΕΛ στην κερκίδα που της συμπαραστάθηκαν και τη βοήθησαν να φθάσει στη σημαντική νίκη.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων