2007-08 : 2η : ΑΕΛ - Βέροια 1-1

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Βέροια 1-1

23 Σεπτεμβρίου 2007

Scorers: 47' Μπακαγιόκο - 36' Κριβόκαπιτς

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Λαμπρόπουλος (46 Σαρμιέντο), Κυριακίδης, Γκαλίτσιος, Καλαντζής (70 Κόζλει), Μπουκουβάλας, Μπαχράμης (46 Αλεξάνδρου), Φωτάκης, Φέρστερ, Κατσιαρός, Μπακαγιόκο

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Τερόλ, Τσιμπλίδης, Κόλτζος, Σαμαράς, Μπαλάφας, Κριβόκαπιτς, Ζουλίνιο (80 Ζιλβάν), Μεντόζα, Παρμαξίδης, Σέεντορφ (72 Πάεζ), Ερέρα (58 Μουζαουί)

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Εποπτες: Χ. Γενναίος (Αθηνών), Ν. Φαντόπουλος (Πειραιά)
4ος: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 5.607

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί της Μπλάκμπερν στο κύπελλο Ουέφα, η Βέροια φρόντισε να "προσγειώσει" τη Λάρισα στην ελληνική πραγματικότητα. Η Βέροια έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Αλκαζάρ και κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στη Σούπερ Λίγκα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν "κεφάλι" στο σκορ στο 36ο λεπτό με τον Μεντόζα να "σερβίρει" και τον Κριβόκαπιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον συνήθη ύποπτο, Μπακαγιόκο.
Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πίεσαν στη συνέχεια να πετύχουν το γκολ της νίκης όμως η κούραση από το ματς με τη Μπλάκμπερν έκανε την εμφάνισή της, μένοντας έτσι στην ισοπαλία.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων