2007-08 : 29η : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-2

29η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-2

13 Απριλίου 2008

Scorers: 52' Μετίν, 68', 80' Πάρα - 29' Ζούνιορ, 63' Ογκουνσότο

ΑΕΛ (Γ.Δώνης): Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης, Σαρμιέντο, Κυριακίδης (46' Πάρα), Φωτάκης, Κλέιτον, Μπακαγιόκο (67' Ζουράφσκι), Μετίν (82' Βεργώνης).

Εργοτέλης (Ν.Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, Κένεντι, Γραμμόζης (79' Μπουντιμίρ), Ζούνιορ, Μελισσάς, Κοιλάρας (53' Φραγκουλάκης), Ογκουνσότο, Κουτσιανικούλης (71' Βακουφτσής).

Διαιτητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)
Επόπτες: Ακριβός (Αθηνών), Βασσάλος (Αθηνών)
4ος: Μιχάλης Τσινιάρης (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.124

Ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάληψη της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος διατήρησε η ΑΕΛ , μετά τη νίκη της με 3-2 επί του Εργοτέλη στο Αλκαζάρ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2, κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Κατήφεια στο στρατόπεδο των κρητικών, καθώς παρέμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι θεσσαλοί βρίσκονται πλέον και απόσταση 2 βαθμών από τον Αστέρα Τρίπολης, που συνεχίζει να κρατάει την 5η θέση παρά την ήττα του από τον Λεβαδειακό.
Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τον Εργοτέλη όσον αφορά τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έμεινε στην 14η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο και τρεις από τον Λεβαδειακό και ελπίζει πλέον σε συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.
Πάντως, οι κρητικοί βρέθηκαν αρκετά κοντά στο να κάνουν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους. Προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε σουτ του Τζούνιορ στο πρώτο ημίχρονο (29`), ενώ παρά την ισοφάριση σε 1-1 από τον Τουμέρ στις αρχές της επανάληψης (52`), μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ χάρη σε γκολ του Ογκουνσότο στο 62`.
Ωστόσο, οι παίκτες της Λάρισα αντέδρασαν στη συνέχεια και ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη σε τέρμα που προήλθε από σουτ του Φωτάκη, το οποίο κόντραρε στον Γιαλούση στο 67`. Τη νίκη στην ΑΕΛ χάρισε ο Πάρα με δυνατό σουτ στο 80` κι ενώ νωρίτερα ο Εργοτέλης είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Τζούνιορ και Γραμμόζη.


Η αρχική 11άδα στο Αλκαζάρ όπως παρατάχθηκε κόντρα στον Εργοτέλη.
 
ΟΡΘΙΟΙ: Κώτσιος, Βενετίδης, Σαρμιεντο, Μπακαγιόκο, Κηπουρός, Νταμπίζας.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Γκαλίτσιος, Κυριακίδης, Μετίν, Κλέϊτον, Φωτάκης.


Συγκλονιστικά τα πανό που αναρτήθηκαν στη θύρα 10 του Αλκαζάρ τα οποία ήταν γραμμένα σε τρεις γλώσσες. Τα Ελληνικά για τον Γιώργο Δώνη, στα Ισπανικά για όλους τους λάτιν παίχτες της ομάδας και στα Τούρκικα για τον Τumer Metin. Τα πανό έγραφαν, έχω όνειρα, εγωισμό, περηφάνια... μένω Λάρισα... γράφω ιστορία.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων