Κύπελλο 2007 : Δ' γύρος : ΟΦΗ - ΑΕΛ 1-1

Δ' γύρος 1ος αγώνας : ΟΦΗ - ΑΕΛ 1-1 

21 Δεκεμβρίου 2006 

Scorer : 84΄ Οφορίκουε - 48΄ Αλωνευτής

ΟΦΗ (Μάουρερ): Σηφάκης, Ουέλινγκτον (54΄ Αρβανίτης), Μπελεβώνης (75΄ Νουαφόρ), Πίτσος, Ντρούλιτς, Οφορίκουε, Ισά, Ρουµπάκης, Σφακιανάκης, ∆έντσας, Μιχελακάκης (71΄ Σιλά).

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσόλης, Νταµπίζας, Γκίκας, Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Καλατζής (81΄ Ζιάγκας), Βενέτης (71΄ Κατσιαρός), Μπασιλά, Χατζηλιόντας (72΄ Χλωρός), Αλωνευτής, ∆ιγκόζης.

Διαιτητής: Παπασταµάτης (Αθηνών)

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Το α' ημίχρονο δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Οι δύο ομάδες απέδωσαν κακό ποδόσφαιρο και μόνο μια φορά έγιναν απειλητικές για τον αντίπαλό τους. Αρχικά η Λάρισα στο 6', όταν ο Αλωνεύτης βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ, και στη συνέχεια ο ΟΦΗ στο 44', όταν ο Σφακιανάκης μπήκε από αριστερά και γύρισε επικίνδυνα την μπάλα, αλλά οι αμυντικοί της Λάρισας κατάφεραν τελευταία στιγμή να διώξουν.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (48') οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ. Ο Γκαλίτσιος σέντραρε από δεξιά και ο Αλωνεύτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως, αλλά το σουτ του Σφακιανάκη στο 49' κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 61' η Λάρισα έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Καλαντζής μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Με τους γηπεδούχουν να προσπαθούν να πιέσουν και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται και να επιχειρούν αντεπιθέσεις, κύλησαν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84' με τον Οφορίκουε κι αφού είχε προηγηθεί διαγώνιο σουτ του Ντρούλιτς στο δεξί κάθετο δοκάρι.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων