2008-09 : 13η : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-1

13η αγωνιστική : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-1

7 Δεκεμβρίου 2008

Scorers: 45' Τζαβέλας - 36' Ζουράφσκι

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ (76’ Ντρσεκ), Μάκος, Εστογιανόφ (67’ Άντερσον), Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας, Χούτος (72’ Μπάρκογλου).

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης, Βέμπερ, Κυριακίδης, Φωτάκης (89’ Ιγκλέσιας), Σαρμιέντο, Γκουέλα (74’ Τσίγκας), Ζουράφσκι, Σολάνο (69’ Πάρα).

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Δ. Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης), Δ. Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Μ. Τσινιάρης (Αθηνών)

Γήπεδο: Πανιώνιου ΓΣΣ
Εισιτήρια: 3.788

Σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, Πανιώνιος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 και δεν άλλαξε η βαθμολογική τους κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζουράφσκι στο 36΄, οι γηπεδούχοι, στο ντεμπούτο του Σταματόπουλου, απάντησαν στο 45΄+ με τον Τζαβέλα και το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη, όπου ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα.Κι αυτό γιατί οι «βυσσινί» παρά το νευρικό ξεκίνημα, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Ζουράφσκι στο 36ο λεπτό και είχαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν. Παρά το γεγονός ότι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από στιγμιαία ολιγωρία σε στημένη φάση. Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, ήταν σαφώς ανώτεροι από τους γηπεδούχους, είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο με τρεις μεγάλες φάσεις για γκολ με τους Φωτάκη, Ζουράφσκι, Σολάνο, όμως, δεν κατάφεραν να επανακτήσουν το προβάδισμα. Με εξαίρεση την ευκαιρία του Εστογιανόφ στο 55ο λεπτό, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ στο 90ο λεπτό είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Τσίγκα να φύγουν από τη Νέα Σμύρνη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Δηλώσεις

Ουζουνίδης: 
"Παρότι ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Μία αδράνεια έφερε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πάρα πολύ, πάντα σε σχέση με την κατάσταση που υπήρχε, αφού ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο.
Οταν όμως δεν κατορθώνουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Χάσαμε μία ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια".



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων