2008-09 : 2η : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 0-0

2η αγωνιστική : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 0-0

14 Σεπτεμβρίου 2008 

Αστέρας Τρίπολης (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Ζορζίνιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Νταμόντε, Μπαστία (65' Καμπούροφ), Φάμπιο, Τσέζαρεκ (81' Ερέρος), Εστέβες, Ζεάν Κάρλος (81' Ντουαλά).

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης (70' Ιγκλέσιας), Κυριάκος (65' Σολάνο), Πάρα (88' Ααράμπ), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Βέμπερ, Τσίγκας.

Διαιτητής: Ζωγράφος Χ. (Αθηνών)
Επόπτες: Δ. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/νίκης)
4ος: Ζαχαριάδης Π. (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Εισιτήρια: 2.898

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Λάρισας (0-0), στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσαν να βρούν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μολονότι στο πρώτο μέρος και οι δύο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι η Λάρισα παρατάχθηκε με επιθετικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 3ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Φάμπιο από τα αριστερά, ο Εστεβές μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Κοτσόλης με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 10 απάντησε η Λάρισα με σουτ του Κυριάκου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αμπάρης. Στο 19ο λεπτό ο Φωτάκης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Πάρα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε, όμως, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη.
Τέλος, στο 43 ο Φελίσιο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ζεάν Κάρλος αμαρκάριστος απ το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο β μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει την άμυνα της θεσσαλικής ομάδας. Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στον αγώνα τον Νολμπέρτο Σολάνο για να βοηθήσει την επιθετική πρωτοβουλία της Λάρισας.
Η μάχη κορυφώθηκε, κυρίως στο χώρο του κέντρου με δυνατές προσωπικές μονομαχίες, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και μοιράστηκαν τους βαθμούς.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων