2008-09 : 5η : ΑΕΛ - ΟΦΗ 4-3

5η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΟΦΗ 4-3

4 Οκτωβρίου 2008

Scorers: 25' Πάρα, 70', 84' Τσίγκας, 90' Νταμπίζας - 13' (αυτ.) Ιγκλέσιας, 46', 68' Σίμιτς

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος (65 Ρομπέρ), Βενετίδης, Βέμπερ (46 Φωτάκης), Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Σολάνο (46 Τσίγκας), Πάρα, Ζουράφσκι, Κυριάκος.

ΟΦΗ (Φράντισεκ Στράκα): Μάλαρζ, Ταραλίδης, Σίμιτς (87 Μανούσος), Ισά, Ρουμπάκης, Δημούτσος (78 Πόποβιτς), Βενέτης, Μονιάκης, Κουνενάκης, Εντόι, Ερέρα (94 Κοστόφσκι).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Επόπτες: Δ.Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Γ.Ασημακόπουλος (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 3.039

Μεγάλη ανατροπή και σπουδαία εντός έδρας νίκη 4-3 επί του ΟΦΗ, για μια ΑΕΛ, η οποία δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε ψυχή, καρδιά και γύρισε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο 66ο λεπτό. Οι «βυσσινί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ανύποπτη φάση από αυτογκόλ του Ιγκλέσιας, απάντησαν με τον Πάρα και στο 42ο λεπτό ο διαιτητής Κωνσταντινέας αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι του Δημούτσου. Αντ αυτού ο ΟΦΗ προηγήθηκε εκ νέου με τον Σίμιτς κι έτσι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να ανακατέψει την τράπουλα βγάζοντας εκτός Σολάνο και Βέμπερ και περνώντας στον αγώνα τους Φωτάκη και Τσίγκα. Το ρίσκο μεγάλωσε με την αντικατάσταση του Κώτσιου από τον Ρομπέρ. Η ΑΕΛ το πλήρωσε στο αμέσως επόμενο λεπτό (66ο) με δράστη και πάλι τον Σίμιτς.Το παιχνίδι έγινε… αρένα και στο 76΄ αδικήθηκε ο ΟΦΗ, καθώς ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Σίμιτς. Ο Κοτσόλης δε συγκράτησε στο σουτ του Ταραλίδη, ο Σίμιτς έφυγε από κανονική θέση και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης ύψωσε το σημαιάκι. Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο οι «βυσσινί» δεν το έβαλαν κάτω και παρότι κινδύνευσαν αρκετές φορές να δεχτούν 4ο γκολ, βρήκαν τις λύσεις, την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν να επιμένουν και με σύμμαχο την τύχη ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων