2010-11 : 12η : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-1

12η αγωνιστική : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-1

27 Νοεμβρίου 2010

Scorers: 8' Ρομάνο, 27' (πέν.) Λεάλ - 18' Κανόμπιο 

Αποβολή: 26' Ταλ (κόκκινη)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο (76' Ορφανός), Φραγκουλάκης (93' Βίσιο), Λεάλ (88' Σαρρής), Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Ταλ, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (78' Μακίνουα), Ρομέου, Βούζας (27' Βελάσκο), Σίμιτς (46' Μπλάζεκ), Κανόμπιο, Κουζέν

Διαιτητής: Γεώργιος Σταθόπουλος
Επόπτες: Χρήστος Μπαλτάς, Χρήστος Σωτηρόπουλος
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Εισιτήρια: 568

Ήταν από τα λεγόμενα ματς "ο θάνατος σου η ζωή μου", αφού και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Εργοτέλης ωστόσο στάθηκε καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τον διαιτητή.
Οι βυσσινί έμειναν με δέκα παίκτες στο 26ο λεπτό, όταν ο Ταλ ανέτρεψε τον Μπούντιμιρ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Νταμπίζας ανέτρεψε πάλι τον Μπούντιμιρ. Ο Λεάλ ωστόσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.


Δηλώσεις

Γιάννης Παπακώστας: 
«Ήρθαμε να δώσουμε ένα καθοριστικό ματς, γιατί ήμασταν και παραμένουμε χαμηλά κι αυτό είναι το άσχημο. Σε ένα ματς χωρίς φάσεις δεχόμαστε 2 γκολ από καθοριστικά προσωπικά λάθη. Στο πρώτο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όπως στο δεύτερο μείναμε με δέκα παίκτες και παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν καταφέραμε να βάλουμε άλλο γκολ. Πολλές φορές καταφέραμε να φτάσουμε στην περιοχή του αντιπάλου κάνοντας παράλληλα προσπάθεια να μην κινδυνεύσουμε, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Είναι πάρα πολύ άσχημο για μας. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν εναντίον, παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο να βλέπεις την ομάδα εκεί, ενώ δεν την αξίζει και δεν τη σέβεται κανείς. Από την αρχή της χρονιάς. Μιλάω γενικά, όχι αποκλειστικά για σήμερα. Η ΑΕΛ πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να τελειώσει το θέμα με την εκτελεστική της ικανότητα».

29 Νοεμβρίου 2010 - Ανακοίνωση απο την ΠΑΕ ΑΕΛ
"Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη. Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίους εννέα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται".





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων