2010-11 : 23η : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1

23η αγωνιστική : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1

20 Φεβρουαρίου 2011

Scorers: 14' Μπόατενγκ - 38' Ρομέου

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Κομεσίδης, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Πόι (68' Κατόνγκο), Κιντάνα (60' Φλίσκας), Σουάνης (68' Καζάκης)

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης, Μελίσσης (46' Ρέντζας), Αμπουμπακάρι, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μετίν (64’ Σίμιτς), Πανκράτ, Τσιμπάμπα (83' Κούλιτς).

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Νικόλαος Δημόπουλος (Μακεδονίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Αποστόλης Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Πηγαδιών Ξάνθης
Εισιτήρια: 1.786

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΑΕΛ στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μπόατενγκ στο 14΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ρομέου στο 38΄. Έτσι, οι «βυσσινί» απέτυχαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους βοηθούσε να πάρουν μια ανάσα στη μάχη του υποβιβασμού. Παρέμεινe στην 15η θέση η ΑΕΛ με 19 βαθμούς, έξι λιγότερους απο τον Πανιώνιο. Από την άλλη, οι «ακρίτες» με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη να πάρει τον αγώνα όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή του Γκσπούρνινγκ. 

Συγκινητική για ακόμα μια φορά η παρουσία 150 περίπου Λαρισαίων οπαδών που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα.

Δηλώσεις

Κωστένογλου:
«Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα με θετικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Πέρα από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, η ομάδα που ήταν καλύτερη ήταν η ΑΕΛ, η οποία έχασε και την πιο κλασική ευκαιρία για να κερδίσει. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με τους δύο εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν. Γνωρίζουμε ότι οι βαθμοί που έχουμε είναι λίγοι, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Προχωράμε μπροστά», δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη και ακολούθως απάντησε στη μοναδική ερώτηση που του τέθηκε.
-Θα μπορούσε η ομάδα να ρισκάρει περισσότερο μετά το 70ο λεπτό;
«Νομίζω ότι ήταν πολύ σωστή η αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Μετά το 70’, άλλωστε κάναμε και τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων