2010-11 : 24η : ΑΕΛ - Άρης 2-2

24η αγωνιστική : ΑΕΛ - Άρης 2-2 

27 Φεβρουαρίου 2011 

Scorers: 14' Κουζέν, 90+3' Ρομέου - 34' Περέιρα, 90' Μπομπαντίγια

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Ταυλαρίδης, Ταλ, Βενετίδης, Μελίσσης (80’ Ρέντζας), Αμπουμπακάρι (31’ Ιγκλέσιας), Ρομέου, Πανκράτ, Κουζάν, Μετίν (71’ Κούλιτς), Τσιμπάμπα.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο (62’ Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (81’ Καστίγιο), Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Ντανίλο (89΄Πρίττας), Βανγκέλι.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών) 
Επόπτες: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 4.321

Ματς με εντυπωσιακή εξέλιξη έγινε στο «AEL FC Arena», ΑΕΛ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, μένοντας οι «βυσσινί» έξι βαθμούς μακρυά από τη σωτηρία και πέντε από τα πλέι οφ, οι Θεσσαλονικείς. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να δείξουν από νωρίς στον αντίπαλο τους ποιος είναι το αφεντικό. Η πίεση των γηπεδούχων τελικά έφερε αποτέλεσμα και λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μετίν κάνει σέντρα για τον Κουζέν, η κεφαλιά αποκρούεται από τον Σηφάκη, όμως ο επιθετικός από την Γκαμπόν με δεύτερη προσπάθεια στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι «κίτρινοι» μετά το πρώτο μισάωρο ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 34' έφεραν το ματς στα ίσια, με σουτ του Ντανίλο Περέιρα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του κάμπου προσπάθησε να πάρει πάλι το προβάδισμα, διατήρησε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Άρης κατάφερε στις καθυστερήσεις να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει με τον Μπομπαντίγια με σουτ που κόντραρε στην πλάτη του Ταλ, με τον Ρομέου στο 93' να ισοφαρίζει, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να γράφει το τελικό 2-2. Ελπίδες μαθηματικά για να παραμείνει η ΑΕΛ στην κατηγορία υπάρχουν, θα πρέπει να συγκεντώσει τουλάχιστον 15 βαθμούς, στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.











Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων