2010-11 : 25η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-0

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-0

6 Μαρτίου 2011

Scorers: 22' Πανκράτ, 27' Τσιμπάμπα

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Πανκράτ (75' Ταλ), Ιγκλέσιας, Ρομέου, Τσιμπάμπα, Μετίν (88' Κούλιτς), Κουζέν (84' Μπλάζεκ).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (77' Κλέιτον), Λέτο, Γκοβού (59 Πετρόπουλος), Νίνης (39' Μαρίνος), Σισέ.

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: AEL FC arena 
Εισιτήρια: 6.235

Σπουδαίο ... τρίποντο κατάφερε να πετύχει το απόγευμα της Κυριακής στο AEL FC Arena η ΑΕΛ, επικρατώντας δίκαια 2-0 του Παναθηναϊκού και διατηρεί ακόμα ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, του Πανκράτ (22') και του Τσιμπάμπα (27') και πλέον τα παίζει… όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο. Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε ο Παναθηναϊκός.


Δηλώσεις

Κωστένογλου:
Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στη συνέχεια τα πήγαμε καλά. Καταφέραμε να προηγηθούμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ. Για να είμαι αντικειμενικός βέβαια και ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες για γκολ. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά έχουμε ιερή υποχρέωση μέχρι τέλους να είμαστε αντάξιοι μιας ομάδας όπως η ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αλλά και στον κόσμο που πιστεύει σε εμάς, τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ.
Tο γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ:
"Πρέπει να είμαι αντικειμενικός σε όσα λέω. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεχτήκαμε επιπόλαια γκολ. Σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός είχε 1-2 ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν δεχτήκαμε. Κρατάμε το θετικό, προσπαθούμε μέσα στην εβδομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Βλέπουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μια πρόοδο από εβδομάδα σε εβδομάδα".
Για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει όσο είναι στον πάγκο της ΑΕΛ:
"Θεωρώ ότι συγκεντρώσαμε πάρα πολλούς βαθμούς για τα παιχνίδι που δώσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και άλλους. Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι για να δουν αν η δουλειά μας φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο".
Σε ερώτηση για τον Αμπάρη σημείωσε:
"Επεσήμανα από την πρώτη στιγμή ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των παικτών. Να συμπεριφέρονται όλοι σαν επαγγελματίες. Ο Αμπάρης έκανε αυτό το πράγμα όλο το διάστημα που είμαι εδώ και έκρινα ότι πρέπει να του δώσω την ευκαιρία. Ήταν εκπληκτικός σήμερα".







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων