2013-14 : 1η : ΑΕΛ - Πρέβεζα 5-0

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πρέβεζα 5-0 

22 Σεπτεμβρίου 2013
 
Scorers : 46', 70' Μπλέντι , 50' Ρούσσης, 59' Στεφανίδης, 74' Γκούρτσας

ΑΕΛ (Κ.Παναγόπουλος) : Σικαλιάς, Καρανίκας (62' Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Ρούσσης, Στεφανίδης, Πατινιώτης (46' Γκούρτσας), Μπλέντι (71' Τζουμάκης).

Πρέβεζα (Θ.Βασιλειάδης) : Πανούσης, Λαζαρίδης (61' Χουλιάρας), Νίκου (70' Σκαμνέλος), Μάρκος, Χρ.Δήμας, Θ.Δήμας (80' Ζήσης), Καταπόδης, Μπάτσος, Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς.

Διαιτητής : Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί : Τσιάμπαζης, Ξενακίδης (Κοζάνης)

Γήπεδο : Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στον θρίαμβο με 5-0 επί της Πρέβεζας σε αγώνα για το 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Τριάντα τέσσερις μήνες μετά τον τελευταίο της αγώνα σε επίπεδο πρωταθλήματος, η ΑΕΛ επέστρεψε στο Αλκαζάρ και πανηγύρισε μία εύκολη νίκη επί της Πρέβεζας, η οποία παρατάχθηκε με 16 παίκτες. Οι "βυσσινί" έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ο Μούτσα Μπλέντι άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ. Στο 50' ο Δημήτρης Ρούσσης διπλασίασε τα γκολ με κεφαλιά, στο 58' ο Νέστωρ Στεφανίδης διεύρυνε το προβάδισμα με νέα κεφαλιά, στο 70' ο Μπλέντι "ξαναχτύπησε" με δυνατό σουτ και στο 74' ο Δημήτρης Γκούρτσας διαμόρφωσε το τελικό 5-0.



Η διοίκηση της ΑΕΛ και οι ποδοσφαιριστές της τίμησαν τη μνήμη του Στέλιου Καντώνια, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το παιχνίδι με την Πρέβεζα. Οι Βαγγέλης Πλεξίδας και Κώστας Νεμπεγλέρας παρέδωσαν πλακέτα στο γιο του εκλιπόντος.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων