2013-14 : 15η : ΑΕΛ - Κάστορας 4-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Κάστορας 4-0 

26 Ιανουαρίου 2014 

Scorers : 7' Γκούρτσας, 10', 31' Μπλέντι, 45+2' Ρούσσης

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αγτζίδης, Ρούσσης (46΄Κορομηλάς), Σιάκκας, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (69΄Κυριακίδης), Μπλέντι (46΄Μπουσινάκης).

Κάστωρ : Κράτσιος, Καρανάσιος (80΄Μαντζανάς), Τράντας, Δινάδης, Μπακιρτζής, Μήνος, Μηλιάτης (46΄Αντωνιάδης Κ.), Γκούρλιας, Τζιώτζης, Καλύβας, Μπορόζης (68΄Αντωνιάδης Γ.)

Διαιτητής: Μίσσας (Τρικάλων),
Επόπτες : Μανούρας, Τζανής (Τρικάλων).

Γήπεδο : Αλκαζάρ

Επιστροφή στις επιβλητικές εντός έδρας νίκες για την ΑΕΛ που επικράτησε του Κάστορα με 4-0.
Οι «βυσσινί» από το πρώτο λεπτό του αγώνα επέβαλαν το ρυθμό τους, πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τρία δοκάρια και γενικά εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε πολύ μεγάλη ύψη.
Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη μετά τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τον Γκούρτσα.
Όντας απελευθερωμένοι από το άγχος των πρώτων λεπτών, οι «βυσσινί» κατάφεραν τρία λεπτά μετά να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους αυτή τη φορά με σκόρερ τον Μπλέντι. Στο 23΄ η ΑΕΛ άγγιξε το τρίτο γκολ η κεφαλιά όμως του Στεφανίδη, έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κράτσιου.
Στο 31΄ο Μπλέντι με ωραίο σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούσσης με κεφαλιά έκανε το 4-0.
Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ, κατέβασε ταχύτητα θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 62΄ το σουτ όμως του Γκούρτσα βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας των Μακεδόνων, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.


Επανεμφάνιση έκανε η μασκότ της ΑΕΛ, «ΑΕΛΑΡΑΣ»! 


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων