2013-14 : 16η : Πρέβεζα - ΑΕΛ 0-5

16η αγωνιστική : Πρέβεζα - ΑΕΛ 0-5 

2 Φεβρουαρίου 2014 

Scorers : 25', 49' Πλιάγκας, 38' Γκούρτσας, 69' Νεμπεγλέρας, 72' Μπλέντι

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κωνσταντίνος Αμάραντος): Πανούσης, Τσιόκας (81’ Κίστης), Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης, Χουλιάρας (55’ Δαρδαμάνης), Δημουλιάς.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης (70’ Κορομηλάς), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (58’ Μπουσινάκης), Πατινιώτης (75’ Αγρόδημος), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (Ευρυτανίας)
Επόπτες: Δημήτριος Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δονατος Παπαδημητρίου (Ηπείρου)

Γήπεδο: Δημοτικό Πρέβεζας

Σε εύκολο απόγευμα μετέτρεψε η ΑΕΛ ένα παιχνίδι δύσκολων καιρικών συνθηκών (αέρας και βροχή) στην Πρέβεζα με τον τοπικό ΠΑΣ (Άγιος Θωμάς) για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το 0-5 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, που ήταν ένα διαρκής – πλην μεμονωμένων περιπτώσεων - μονόλογος της ΑΕΛ, η οποία κράτησε τη διαφορά στους 7 πόντους από τον 2ο Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Το σκορ άνοιξε ο Πλιάγκας στο 25’ με κοντινό σουτ παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από ασταθή απόκρουση του Πανούση σε σουτ του Νεμπεγλέρα. 0-2 στο 38’ από τον Γκούρτσα, ο οποίος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κεφαλιά-πάσα του Πλιάγκα. Στο 43’ ακυρώθηκε γκολ του Μήτση αφού η μπάλα μετά από το κεφάλι χτύπησε και στο χέρι του έμπειρου αμυντικού.
Το τρίτο σημείωσε ο Πλιάγκας στο 49’ με κοντινή προβολή προ του Πανούση, κυνηγώντας τη μπάλα μετά από σουτ του Πατινιώτη που κόντραρε στα πόδια των αμυντικών. Στο 69’ με σουτ με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Νεμπεγλέρας αξιοποίησε ιδανικά την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπουσινάκη για το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μπλέντι με κοντινό σουτ μετά από ωραία συνεργασία Μπουσινάκη-Γκούρτσα.
Η ΑΕΛ είχε ακόμη τουλάχιστον 4-5 ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, ενώ σε δύο περιπτώσεις ο Σικαλιάς κράτησε το μηδέν στην εστία του αποκρούοντας καταπληκτικά ισάριθμες προσπάθειες του Σιδέρη στο 53’ (φάουλ) και στο 54’ (τετ-α-τετ). 

Δηλώσεις 

Γιώργος Στράντζαλης:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος ότι βαθμό μπορεί να πάρει και να του φανεί χρήσιμος για τη συνέχεια θα τον διεκδικήσει, οπότε υπήρχε κι ένας μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Μπορώ να πω ότι για 15-20 λεπτά σε συνδυασμό και με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχαμε αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά μας να βρούμε κατεύθυνση προς το γκολ. Αν και τα δύο πρώρα γκολ τα πετύχαμε στο πρώτο, θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε πιο όμορφα το παιχνίδι και μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Από ένα σημείο και μετά στον αντίπαλο ήρθε η παραδοχή και η απογοήτευση και παράτησε το ματς. Είναι σημαντικό ότι ερχόμαστε σε τέτοιες έδρες και με αντίξοες συνθήκες παρουσιάζουμε μια τέτοια εικόνα. Αυτό μας δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. Εύχομαι στην Πρέβεζα καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο της».
-Η ΑΕΛ παρότι είναι πρώτη στον όμιλο, έχει χάσει και από τον 2ο και από τον 3ο της βαθμολογίας. Τελικά η ομάδα έχει αδύνατα σημεία;
«Βέβαια και έχει. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Πάνω σε αυτές δουλεύουμε κι αυτά τα ματς που χάσαμε είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ΑΕΛ. Για να μπορέσει να πεισμώσει. Να νιώσει την κατήφεια και την απογοήτευση και μέσα στα αποδυτήρια και ο κόσμος και να βρούμε ένα κίνητρο και ένα πείσμα για τη συνέχεια».
-Ο αποκλεισμός του Κυριακίδη ήταν για αγωνιστικούς λόγους;
«Δεν μπορώ να πάρω θέση για έναν ποδοσφαιριστή μεμονωμένα. Έχω μιλήσει ξεκάθαρα κάποιες φορές για κάποιους παίκτες. Από εκεί και πέρα είναι η διοίκηση και ο υπεύθυνος Τύπου να τοποθετηθούν».
-Το ρωτάμε αυτό γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είπατε…
«Την προηγούμενη εβδομάδα είπα ακριβώς αυτό που έγινε και αισθανόμουν. Δεν μπορώ να μπαίνω σε διαδικασία για μεμονωμένο παίκτη. Όπως δε μου έγινε ερώτηση για τον Μήτση που έμεινε εκτός στο προηγούμενο ματς και θεωρείται βασικός, έτσι δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία για κάθε παίκτη που μένει εκτός να δίνω μια, ας το πούμε, κατάθεση σε εσάς και τον κόσμο. Αν υπάρχει κάτι, κάποια ενημέρωση, θα γίνεται μέσα από τη διοίκηση που θα μπορεί να εκφράσει οτιδήποτε για το αγωνιστικό τμήμα και φυσικά από το Γραφείο Τύπου».


Ανακοίνωση, 4 Φεβρουαρίου 2014 

Ανακοινώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Κυριακίδης για αγωνιστικούς και μόνο λόγους τίθεται εκτός των πλάνων της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την τελευταία καταστατική τροποποίηση, αρμόδια για τα αγωνιστικά θέματα της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι η Διοικούσα Επιτροπή, το έργο της οποίας θα κριθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων