2013-14 : 17η : ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0

17η αγωνιστική : ΑΕΛ - Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0 

9 Φεβρουαρίου 2014 

Scorers : 7' Πλιάγκας, 31',35 Μήτσης, 33', 78' (πεν.) Στεφανίδης, 74' Ρούσσης

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανμίκας, Μήτσης (58’ Μπουσινάκης), Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπλεγλέρας, Πλιάγκας (46’ Τζουμάκης), Πατινιώτης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (77’ Γαρυφαλλόπουλος), Μπλέντι

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίτζιος): Φίλιας, Κούσης Σπ. (46’ Βάλβης), Πάνου (46’ Τζιάκος), Κωστακιώτης, Μπόυρδούβαλης, Ρακόπουλος, Αντωνίου, Κολιός Π., Νικολάου (64’ Δήμος), Κολιός Γ., Κούσης Στ.

Διαιτητής : Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Επόπτες : Στεφούλης , Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος : Κύρκος (Ηπείρου)

Γήπεδο : Αλκαζάρ
Εισιτήρια : Κεκλεισμένων θυρών για τα επεισόδια των οπαδών στον αγώνα κυπέλλου Κοζάνης-ΑΕΛ 1-2, 29/12/2013, προημιτελικά κυπέλλου Γ’ εθνικής.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ η ΑΕΛ πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της για φέτος κερδίζοντας με 6-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά και στο 7’ ο Πλιάγκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 31’ από φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Μήτσης με το… γόνατο πέτυχε το 2-0. Στο 33’ ο Στεφανίδης με σουτ έγραψε το 3-0 και στο 35’ από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Μήτσης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ έριξε κάπως ταχύτητα, αλλά και πάλι είχε δοκάρι στο 57’ με τον Στεφανίδη. Στο 74’ από κόρνερ ο Ρούσσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 5-0. Τέλος, στο 78’ οι «βυσσινί» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κωστακιώτη, με τον Στεφανίδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 6-0. 


Δηλώσεις 

Γιώργος Στράντζαλης:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την καλή εμφάνιση και τη νίκη που πέτυχαν και για την πειθαρχία και σοβαρότητα που επέδειξαν σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε τους φιλάθλους κοντά μας. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ, αλλά είναι θετικό ότι δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Θέλω να σταθώ στον αγωνιστικό χώρο και το κάνω πρώτη φορά. Αυτό το γήπεδο μέσα από την ταλαιπωρία που υφίσταται και από εμάς και από τον Τύρναβο, δεν είναι σε θέση να προσφέρει πράγματα που εμείς αναζητούμε στο παιχνίδι μας και κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη. Ελπίζω να γίνει κάτι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα όσο αυτό είναι εφικτό. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια θέληση». 






Ο Μήτσης μετά την επίτευξη του 2ου προσωπικού γκολ, έτρεξε και αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του και προφανώς καλό του φίλο Τάσο Καρακούτση και μετά τον φίλησε σταυρωτά. 


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων