2013-14 : 18η : Δόξα Κρανούλας - ΑΕΛ 1-1

18η αγωνιστική : Δόξα Κρανούλας - ΑΕΛ 1-1 

16 Φεβρουαρίου 2014 

Scorers : 58' Διαμαντής - 50' Γκούρτσας

Αποβολή : 52' Ρούσσης

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμαντής, Νασούλης, Γκόλιας, Χατζής(82΄Μαρμούτας), Τάτσης(90΄Κλείτσας), Τσουμάνης, Γκέγκα, Σκλιβανίτης(76΄Μπαγιάς).

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας(79΄Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Πατινιώτης(52΄Τσεμπερίδης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Διαιτητής : Μαλουτάς (Ημαθίας)
Επόπτες : Παρασίου (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)
4ος : Ρόντσης (Καστοριάς)

Γήπεδο : Δημοτικό Στάδιο Κρανούλας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ στην Κρανούλα με την τοπική Δόξα, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των «βυσσινί».Μία εμφάνιση που θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, μόλις μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.Το συγκρότημα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την μετουσιώσει σε γκολ.Όλα αυτά μέχρι το 25΄ όταν οι «βυσσινί» είχαν την μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για να προηγηθούν στο σκορ με τον Μπλέντι όμως να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη.Η ΑΕΛ ξεκίνησε στην επανάληψη και πάλι με επιθετική διάθεση και αφού έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μπλέντι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου με ωραίο πλασέ του Δημήτρη Γκούρτσα, που εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Νεμπεγλέρα.Δύο λεπτά μετά όμως οι «βυσσινί»έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ρούσση που όντας τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Γκέκα με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.Από το σημείο εκείνο και έπειτα η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 58΄ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και παράλληλα να φέρει το ματς στα ίσα χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Διαμαντής.Παρότι με παίκτη λιγότερο οι Θεσσαλοί στο 74΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σιάκκα να πάρουν εκ νέου προβάδισμα ο σκόρερ όμως των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα. 


Δηλώσεις 

Γιώργος Στράντζαλης: 

«Ειλικρινά, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Πιστέψτε με, μέσα από αυτή την εικόνα, ειδικά του πρώτου ημιχρόνου, μια ομάδα η οποία μόνο ενεργεί επιθετικά, μόνο δημιουργεί φάσεις και δεν έχει αυτό που ζητάμε, το γκολ, φτάνουμε σε ένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού να προηγούμαστε 1-0, να δεχόμαστε την αποβολή και μετά από ένα πλάγιο άουτ – που γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος φέρνει επικίνδυνα τη μπάλα στην περιοχή – κατορθώσαμε να χάσουμε δύο βαθμούς. Να πάρω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα, είναι εύκολο και είναι μια αιτία. Το θέμα, όμως, είναι τι δημιούργησε αυτή η ομάδα, τι ποδόσφαιρο έπαιξε και τι κατάφερε να πάρει. Το θεωρώ εντελώς άδικο αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Και για την προσπάθεια που κάναμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα μένει, η εικόνα ξεχνιέται πολύ εύκολο. Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Αλλά, βέβαια, αυτή η αδράνεια μας δηλώνει και μας μαθαίνει ότι ματς δεν τελειώνει αν δεν πετύχεις ένα σκορ ασφαλείας. Και ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος απεγνωσμένα ψάχνει για βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κρανούλας», δήλωσε ο Γιώργος Στράντζαλης μετά από την ισοπαλία στην Κρανούλα και εν συνεχεία απάντησε στην μοναδική ερώτηση μου του τέθηκε: 
-Ποια ήταν η αιτία της πολύ έντονης νευρικότητας που είχε η ομάδα από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα; 
«Υπάρχουν αιτίες. Όπως ότι φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε τελική προσπάθεια, αλλά να χάνουμε εύκολα γκολ. Αυτό ναι, μπορεί να δημιούργησε μια νευρικότητα. Όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο μέσα από τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Και η αποβολή μας έδωσε νευρικότητα και η ισοφάριση με τον τρόπο που ήρθε, ήταν μια αιτία».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων