2017-18 : 20η : ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0

20η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0 

3 Φεβρουαρίου 2018 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61' Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71' Περόνε), Ναζλίδης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70' Ουάσινγκτον), Μασούρας (56' Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62' Νίλσεν).

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
Επόπτες: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Σπυρίδων Βασιλόπουλος
4ος : Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 3.701

Η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι. Είχε τον έλεγχο, την κυκλοφορία και προσπαθούσε να βρει τρόπο να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" από την πλευρά τους είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και γενικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ειδικά από το δεκάλεπτο και μετά ήταν διαρκώς πίσω από τη μπάλα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου έβλεπε το πρόβλημα για την ομάδα του και στο 28' αποφάσισε να αλλάξει το 4-2-3-1 σε 4-3-3. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή δηλαδή με Μπραχίμι, Κόρμπο και Σαββίδη, ενώ η επιθετική με Λάμπρου, Γεσίλ και Μασούρα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων ζητούσε πίεση στα 2/3 τα γηπέδου.
Ο Γεσίλ ήταν απομονωμένος ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΛ και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο έφτασε σε τελικές η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν με στατικές φάσεις. Δύο έκανε, αμφότερες με τον Μπανανά. Η μία στο 9' και η δεύτερη στο 41', που ήταν και η πιο κλασική ευκαιρία, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και ενώ ο Μπόζοβιτς είχε μείνει ακίνητος. Οι "βυσσινί" απείλησαν στο 19' με τον Κρίζμαν και στο 45' με τον Γκόλια.



Ένα ξεχωριστό μήνυμα είχε η εμφάνιση της ΑΕΛ. Αυτήν την φορά είχε να κάνει με το θέμα της Μακεδονίας... Έτσι όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ φόρεσαν φανέλες που έγραφαν: «Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων