2017-18 : 21η : ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 3-0

21η αγωνιστική : ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 3-0 

12 Φεβρουαρίου 2018

Scorers: Σάχοβ 12', Βαρέλα 40', Πρίγιοβιτς 48'

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73' Αζεβέντο), Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας (78' Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (62' Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς (46' Μλαντένοβιτς), Γκόικοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (82' Χούμπτσεφ), Μασούρας, Ναζλίδης (66' Περόνε)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Επόπτες: Τρύφων Πετρόπουλος, Χρήστος Μπαλτάς
4ος : Εμμανουήλ Σκούλας

Γήπεδο: Τούμπα
Εισιτήρια: 13.956

Η ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Super League και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τα τρία τέρματα με τους Σάκχοφ στο 12΄, Βαρέλα στο 40' και Πρίγιοβιτς στο 48ο λεπτό. Οι «βυσσινί» ήταν σταθερά σε θέση άμυνας, ακίνδυνοι επιθετικά δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, ενώ είχαν μόνο δύο σουτ του Αγκάνοβιτς και ένα σουτ ψηλά άουτ του Μλαντένοβιτς.

Δηλώσεις 

Ηλίας Φυντάνης:

"Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα παίξαμε με τις επτά πρώτες ομάδες. Ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Τα δύο σημεία που χάσαμε το παιχνίδι ήταν οι πολλοί αγώνες που έχουμε σαν ομάδα παίζοντας κυρίως με τους ίδιους παίκτες και ο άλλος η ποιότητα του ΠΑΟΚ που δεν συγκρίνεται με τη δική μας γι' αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων