2017-18 : 22η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1

22η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1 

19 Φεβρουαρίου 2018 

Scorer: 19' Λουντ

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόικοβιτς (62' Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46' Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης (90'+4' Μουνιέ), Κάτσε (87' Κολοβέτσιος), Κουλιμπαλί, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (74' Στάι κος), Δώνης.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς
Επόπτες: Αντώνιος Δίπλαρης, Αθανάσιος Κολοσιώνης
4ος : Άγγελος Αγγελάκης

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 4.584

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό έλεγχε το ρυθμό του αγώνα.
Στο 19' μάλιστα η πίεση των «πράσινων» απέδωσε καρπούς, καθώς βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλο δίχτυα.
Σε μια εκπληκτική επίθεση ο Τζανδάρης έβγαλε τη σέντρα κι ο Δώνης με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Λουντ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Με τη ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι 4 λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Δώνη από τη μικρή περιοχή βρήκε στο σώμα στο Ζίζιτς και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν κακός. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει βασανιστικά.
Η ΑΕΛ δεν έβρισκε διαδρόμους μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου, ενώ ο Παναθηναϊκός φρόντισε να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα, κάτι που εν τέλει το κατάφερε, φεύγοντας έτσι από τον Κάμπο με το πρώτο του «διπλό» στη φετινή Super League. 

Δηλώσεις 
 
Ηλίας Φυντάνης:

"Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε ένα ημίχρονο απόψε. Υπήρχαν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Δεν πήγαμε καλά στο κέντρο, αλλά μόλις κάναμε αλλαγές ισορροπήσαμε το ματς και πήραμε τη μεσαία γραμμή. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε."





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων