2020-21 : 18η : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-0

18η αγωνιστική : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-0

23 Ιανουαρίου 2021

Scorer: 60' Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας (90’+3′ Γκαρσία), Άλβαρεθ, Κάστανο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μπελόκ), Σίτο (83′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46′ Φερνάντεθ), Ρετζίς (46′ Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μπέρτος (63′ Ακούνια), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης (87′ Σπαρβ), Κολομπίνο (74′ Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (75′ Νούνιτς).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδόνιας)
Επόπτες: Κουρομπύλια Χρ. (Δυτ. Αττικής), Νατσιόπουλος Δημ. (Μακεδονίας)
4ος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) 
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής).

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα της ΑΕΛ, που είχε σήμερα τον Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο της. Μάλιστα η ομάδα της Λάρισας είχε και την καλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 44ο λεπτό, από τον Ντουρμισάι η μπάλα έφτασε στον Νικολιά, εκείνος έδωσε στον Μιλοσάβλεβιτς που έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιφτσής με το δεξί του χέρι έσωσε την εστία του.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 60' κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με τον μόνιμο σκόρερ τους, Χερόνιμο Μπαράλες. Τότε ο Αλβαρες από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και από κοντά ο Αργεντινός φορ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να παίξει επιθετικά, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι προσπάθειες της ήταν σπασμωδικές και χωρίς έμπνευση.

Δηλώσεις

Φέστα:
«Ξεκινήσαμε καλά παίξαμε χωρίς φόβο κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αξίζαμε την ισοπαλία, όμως δεν ήρθε. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε χρόνο!»


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων