2006-07 : 14η : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-0

14η αγωνιστική : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-0 

9 Δεκεμβρίου 2006 

Scorer: 88' Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Τζιόλης (56’ Γκονζάλες), Βίκτορ (67’ Μάντζιος), Ρομέρο (55’ Ιβανσιτς), Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

ΑΕΛ (Γ. Δώνης): Κηπουρός, Νταμπίζας, Γκίκας, Γκαλίτσιος, Φέρστρ, Πούτας (58’ Αλωνεύτης), Βενέτης, Μπασιλά, Χατζηλιόντας (58’ Κυπαρρίσης), Διγκόζης, Καλατζής (83’ Ζιάγκας)

Διαιτητής: Γιάννης Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Επόπτες: Αραμπόπουλος(Φθιώτιδας), Χυτήρης (Κέρκυρας)
4ος: Κάκος (Κέρκυρας)

Οι πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης τον υποχρέωσαν να παρατάξει ένα σχήμα που δύσκολα θα ξαναχρησιμοποιήσει σε παιχνίδι των «βυσσινί». Ο Ελληνας προπονητής «έριξε» στο ματς με τους «πράσινους» τον 20χρονο Αντώνη Πούτα στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αλλά και τον 19χρονο Ανδρέα Χατζηλιόντα στη δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός (έχει αγωνιστεί και τρεις φορές αλλαγή) με σκοπό να βοηθήσουν αλλά και ν’ αποκτήσουν εμπειρία.

Με σύστημα 4-3-2-1 τους Νταμπίζα, Φέρστερ κεντρικό «δίδυμο» και τους Γκαλίτσιο, Βενέτη στα άκρα, οι «βυσσινί» είχαν στην μεσαία γραμμή τους Διγκόζη, Γκίκα, Μπασιλά στο κέντρο και Πούτα (αριστερά), Χατζηλιόντα (δεξιά) πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καλατζή.


Δηλώσεις


Δώνης: 
"Νομίζω ότι θα θυμηθώ τον κ. Όσιμ και θα πω ότι αυτό που μας κάνει φέτος η πόρνη η μπάλα, κάποια στιγμή θα γυρίσει γιατί είναι απίστευτο. Είμαστε τόσο καιρό με προβλήματα, το τελευταίο ήταν ο Βενέτης, που του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί χθες ήταν στο νοσοκομείο, ήρθε το μεσημέρι και κατάφερε να παίξει 90 λεπτά. Είμασταν πειθαρχημένοι και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Απέναντι σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να πετύχεις γκολ για να πάρεις αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έκανε καλό στους τρεις νεαρούς που έπαιξαν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη στους δυο αγώνες που απομένουν. Θέλω να πω καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, να εκπληρώσει τους στόχους του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Νταμπίζας: 
"Νομίζω ότι το δικαίωμα να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι μας το στέρησε το διαιτητικό τρίο. Είναι άξιοι συγχαρητηριών με τέτοιες διαιτησίες, δίνετε περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα".

Αλωνεύτης
"Ήταν θέλημα Θεού να χάσουμε, προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να φθάσουμε στο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε μια ολιγωρία και κατάφερε να σκοράρει. Είναι μια μεγάλη ομάδα και στην πορεία θα δείξει τι αξίζει".



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων