2006-07 : 23η : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-3

23η αγωνιστική : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-3

24 Φεβρουαρίου 2007

Scorers: 2' (αυτ.) Κόζλεϊ - 50' Φωτάκης, 54' Φέρστερ, 68' Κόζλεϊ

ΠΑΟΚ (Γιώργος Παράσχος): Φερνάντες, Ιντιο (63' Γκονζάλες), Μπαρκαουάν, Αραμπατζής, Μελίσσης, Βαγγελής, Μπαλάφας (77' αθανασιάδης), Ηλιάδης (26' Μουμίν), Γεωργιάδης, Μίετσελ, Τόργκελε

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Φωτάκης, Φέρστερ, Καλαντζής (84' Βάλλας), Βενέτης (27' Μπαχράμης, (74' Αλεξάνδρου)), Μπασιλά, Αλωνεύτης, Διγκόζης, Κόζλεϊ.



Η ΑΕΛ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα και με τρία γκολ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1.

Η ΑΕΛ παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Κόζλεϊ στο 2', έκανε τη μεγάλη ανατροπή λοιπόν στην Τούμπα, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φωτάκης ισοφάρισε στο 49' ενώ ο Φέρστερ έκανε το 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο... σκόρερ του ΠΑΟΚ Κόζλεϊ.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά από το αποτέλεσμα. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων ήταν πολύ χειρότεροι από τους δικούς του, ενώ οι Φωτάκης, Φέρστερ και Κόζλεϊ ήταν σαφώς πιο εύστοχοι από τους Μίετσελ και Τόργκελε οι οποίοι έχασαν και πάλι κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Το πρώτο γκολ επετεύχθη στο 2', όταν ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόζλεϊ προ του Τόργκελε προσπαθώντας να διώξει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίκτυα του Κοτσόλη. Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο 49' ο Βενετίδης έκανε μια μεγάλη σέντρα στην απέναντι πλευρά της περιοχής του ΠΑΟΚ και ο Ίντιο αντί να πάει στην μπάλα για να τη διώξει, την περίμενε, με αποτέλεσμα ο Φωτάκης με κεφαλιά να κάνει το 1-1.


Στο 54' οι παίκτες του ΠΑΟΚ... κοιμήθηκαν και πάλι. Ο Φωτάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Φέρστερ, ο οποίος από κεντρικός αμυντικός προωθήθηκε στην επίθεση, ανενόχλητος στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ με προβολή έκανε το 1-2.


Τα λάθη συνεχίζονταν και στο 68' ο Αλωνεύτης βγήκε μόνος του από τα πλάγια και έβαλε την πάσα στον Κόζλεϊ ο οποίος μόνος του από κοντά έκανε το τελικό 1-3.


Σημαντική ήταν προσφορά του Κοτσόλη στο να μην καταφέρουν να σκοράρουν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ, αφού αρκετές φορές έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.





Δηλώσεις

Γιώργος Δώνης: 
"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί λίγες ομάδες καταφέρνουν να περάσουν από την Τούμπα. Με αυτή τη νίκη αποκτήσαμε άνεση στη βαθμολογία και κάναμε πιο εφικτό το στόχο της παραμονής, αφού χρειαζόμαστε πλέον λίγους βαθμούς για να την εξασφαλίσουμε. Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχαμε πει ότι με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να παίξουμε και στην Τούμπα, δηλαδή να παίξουν οι παίκτες με την ίδια φιλοσοφία. Για αυτό για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να έχουμε καλή συγκομιδή βαθμών εντός έδρας με ΟΦΗ και ΑΕΚ. Αν είναι να βγούμε Ευρώπη θα το κάνουμε μέσω του Κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα οι θέσεις μεταξύ Ευρώπης και ανόδου θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή".







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων