2006-07 : 25η : ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1

11 Μαρτίου 2007

Scorer : 13' Ίβιτς


ΑΕΛ (Γ.Δώνης) : Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός (80’ Γκούγκα), Νταμπίζας, Βάλλας, Μπασιλά (46’ Αλεξάνδρου), Ντα Κόστα (46’ Κόζλεϊ), Φωτάκης, Αλωνεύτης, Κλέιτον, Αντσουέ.


ΑΕΚ (Σ.Φερέρ) : Σορεντίνο, Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος (55’ Πλιάτσικας), Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Ζήκος, Έμερσον, Ίβιτς (89’ Λάκης), Τόζερ, Καμπάνταης (80’ Καπετάνος), Λυμπερόπουλος.


Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/νίκης)

Επόπτες: Σκουλής (Πέλλας), Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας)

Γήπεδο : Αλκαζάρ

Εισιτήρια5.585

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ μετά από εκείνη με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΛ πέταξε στα σκουπίδια την νίκη στην Τούμπα. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο μέχρι τη στιγμή που πέτυχε το γκολ -κεφαλιά του Ίβιτς από κόρνερ του Τόζερ- ουσιαστικά δηλαδή στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία, αλλά η αλήθεια είναι πως ελάχιστες φορές κατόρθωσε να γίνει επικίνδυνη. Η ΑΕΚ οπισθοχώρησε, έκλεισε τους χώρους και δεν κινδύνεψε, πλην της φάσης του 53’, όταν ισχυρό σουτ του Κόζλεϊ απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σορεντίνο και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Μετά από αυτή την ήττα η ΑΕΛ μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

Η ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

ΟΡΘΙΟΙ : Νταμπίζας, Αντσουέ, Ντα Κόστα, Κοτσόλης, Βάλλας, Μπασιλά.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Αλωνεύτης, Κλέιτον, Γκαλίτσιος, Φωτάκης, Κατσιαρός.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων