2006-07 : 26η : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-0

26η αγωνιστική : Ηρακλής - ΑΕΛ 1-0

18 Μαρτίου 2007

Scorer: 75' Σίσιτς

Ηρακλής (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Φιλίπκο, Παπαζαχαρίας, Σνάουτσερ, Μπιλίσκοφ, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης (73΄Ρίβας), Μαυρογεννίδης, Σίσιτς, Πρίττας, Παπαποστόλου (55΄Αλιούτα), Ερέρα(83΄Δέντσας)

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης):Κοτσόλης, Νταμπίζας(55΄Βενέτης), Γκαλίτσιος, Φέρστερ, Καλαντζής(46΄ Αλεξάνδρου), Μπασιλά, Μπαχράμης(70’ Κόζλεϊ), Αλωνεύτης, Διγκόζης, Κατσιαρός, Αντσουέ

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Επόπτες: Ζαχαρόπουλος (Δράμας), Τρύφων(Δράμας)

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λέγεται και το πρώτο πεντάλεπτο προμήνυε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από αγωνιστικής πλευράς, καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο δημιουργήθηκε από μία καλή φάση για τις δύο ομάδες. Στο 3΄ο «Γηραιός» απείλησε πρώτος όταν από την πάσα του Μαυρογενίδη, ο Πουρσανίδης έκανε το σουτ, με τον Κοτσόλη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε άμεσα στο επόμενο λεπτό με μία σπουδαία ευκαιρία καθώς ο Αλωνεύτης εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του βγήκε στην αντεπίθεση από διαγώνια θέση και έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του. Η συνέχεια όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ανάλογη με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει σταδιακά. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι εμφάνισαν προβλήματα στον οργανωτικό τομέα, ενώ από την άλλη πλευρά η Λάρισα έδινε το βάρος στην άμυνα και κυνήγησε τις αντεπιθέσεις, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Αλωνεύτη και Αντσουέ.Η τελευταία καλή στιγμή έτσι για το πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 42΄όταν μετά την σέντρα του Ερέρα, ο Σίσιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις με τον Γιώργο Δώνη να περνά στην θέση του Καλαντζή τον Αλεξάνδρου, ενώ στο 55΄στην θέση του τραυματία Νταμπίζα πέρασε ο Βενέτης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «φρέσκαρε» εξάλλου την επίθεση του με την είσοδο του Αλιούτα στην θέση του Παπαποστόλου. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην Λάρισα όταν στο 50΄ο Αλεξάνδρου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων συνέχισε την προσπάθεια να τονώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του και η είσοδος του Ρίβας στο παιχνίδι, άλλαξε τα δεδομένα. Ο τελευταίος στο 74΄ έκανε την προσπάθεια από τα αριστέρα και μετά την σέντρα του, Σίσιτς με κεφαλιά «λύτρωσε» την ομάδα που βρήκε δίχτυα μάλιστα μετά από πέντε αγώνες!

Η Λάρισα πλέον αναγκάστηκε να ανοιχτεί με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και ο Ηρακλής προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο με τον Σίσιτς στο 84΄ να πασάρει στον Αλιούτα αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ και να πετύχει το 2-0. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν έως το τέλος και ο Ηρακλής με το τελευταίο σφύριγμα πανηγύρισε μία νίκη που του δίνει παράταση ζωής στην Σούπερ Λίγκα.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων