2006-07 : 28η : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-0

28η αγωνιστική : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-0

22 Απριλίου 2007

Scorers: 29' Νατσέφσκι, 45' Κένεντυ

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Γκαλίτσιος, Γκούγκα(45' Μπασιλά), Κλέιτον, Φέρστερ(59' Καλαντζής), Μπασιλά (45' Φωτάκης), Αλωνεύτης, Διγκόζης, Αντσουέ

Εργοτέλης (Νίκος Kαραγεωργίου): Πόσα, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Ίαστσουκ, Νατσέφσκι (68' Μπούντιμιρ), Τζούνιορ, Κένεντι, Χατζι, Ογκνιένοβιτς, Μιλαντίν, Φραγκουλάκης

Διαιτητής: Γ. Ζολώτας (Θεσ/νίκης)
Επόπτες: Δ.Χ. Παπαδόπουλος (Θεσ/νίκης), Λ. Βασιλειάδης (Θεσ/νίκης)

Με γκολ των Νατσέφσκι και Κένεντι στο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης επικράτησε της Λάρισας με 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί θα αναζητήσουν εναγωνίως βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος για να μην μπουν σε περιπέτειες.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις, είχε όμως δύο γκολ. Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε από πλευράς Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Χατζί έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοτσόλη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η «απάντηση» των Θεσσαλών ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Αντσουέ πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε έξω.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και άνοιξαν το σκορ. Στο 29’ ο Ογκνιένοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Νατσέφσκι πετάχτηκε πριν τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κοτσόλη.

Μετά το γκολ όσοι θεατές βρέθηκαν στο Παγκρήτιο μάλλον χρειάστηκαν έναν καφέ σκέτο για να… συνέλθουν, αφού το θέαμα ήταν κακό και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες. Στην επόμενη αξιοσημείωτη ευκαιρία, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της με σκόρερ τον Κένεντι.

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η ΑΕΛ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Αλωνεύτη (48') και Κόζλεϊ (53'), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς.

Ο Εργοτέλης δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ του 2-0 και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να πανηγυρίζουν έξαλλα την παραμονή της ομάδας στα μεγάλα "σαλόνια".


Δηλώσεις

Γιώργος Δώνης
"Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη αλλά και για την γενικότερη παρουσία του στο πρωτάθλημα. Το μόνο που θα πω για τον αγώνα είναι πως είχαμε κάποιες ευκαιρίες είτε να προηγηθούμε είτε να μειώσουμε στο σκορ και να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Από κει και πέρα δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο για να μείνουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Από μας εξαρτάται η παραμονή και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ώστε να κερδίσουμε το επόμενο ματς".









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων