Κύπελλο 2007 : Προημιτελική φάση : Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

Προημιτελική φάση 1ος αγώνας : Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0 

24 Ιανουαρίου 2007 

Κέρκυρα (Τεννες): Σιντιµπέ, Πετράς, Σίκοφ, Αναστασιάδης, Καραδήµος, Φούφουλας, Φλαβίνιο, Ντα Σίλβα (56΄ Κακιούζης), Σκούφαλης, Φότι, Ζαχαρόπουλος (60΄ Γκουστάβο)

ΑΕΛ (Δώνης): Κηπουρός, Φέρστερ, Βενέτης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Γκίκας, Αλεξάνδρου (74΄ ∆ιγκόζης), Κλέιτον (80΄ Ζιάγκας), Μπασιλά, Χατζηλιόντας, Κόζλεϊ.

Διαιτητής: Τσαχειλίδης (Πειραιά)
Επόπτες: Πασπαλιάρης (Πειραιά), Κωνσταντινίδου (Πειραιά)
4ος: Φινοκαλιώτης (Αθηνών)

Γήπεδο: Κέρκυρας Εθνικό

Σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις και συγκινήσεις, Κέρκυρα και Λάρισα φάνηκαν κουρασμένες από την αγωνιστική που προηγηθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν κατάφεραν να αποδώσουν ούτε καν "υποφερτό" ποδόσφαιρο.

Η Κέρκυρα αν και με τον αέρα κόντρα στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλήσει με τον Φλαβίνιο, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει στο 13ο λεπτό καθώς τον έκοψε με τάκλιν ο Κατσιαρός. Μέσα σε διάστημα 5 λεπτών η Λάρισα κατάφερε να κάνει δύο ευκαιρίες με τον Κλέιτον, ο οποίος στην πρώτη προσπάθειά του στο 22ο λεπτό έστειλε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ πάνω στον Σιντιμπέ, που χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να μπλοκάρει, ενώ σε σουτ του Βραζιλιάνου στο 27 ο Σιντιμπέ, έστειλε την μπάλα αποκρούοντας στον Κατσιαρό, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλεξάνδρου είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Λάρισα όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στην ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του Σιντιμπέ.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι ποδοσφαιριστές να κινούνται κυρίως στον χώρο του κέντρου και οι λάθος μεταβιβάσεις να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα. Και πάλι η Κέρκυρα ήταν καλύτερη, όμως η Λάρισα, ήταν αυτή που σε μια αντεπίθεση έχασε την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Στο 76ο λεπτό, ο Κόζλεϊ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βγήκε απέναντι στον Σιντιμπέ, όμως ο τελευταίος κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Η Κέρκυρα ανέβασε και πάλι ρυθμό και είχε την μοναδική μεγάλη της ευκαιρία να πάρει την νίκη 2 λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, όταν ο Γκουστάβο έκανε την σέντρα από δεξιά, όμως ο Φλαβίνιο από το ύψο της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά, ο Σκούφαλης με μια στραβοκλωτσιά σχεδόν μπροστά σε κενό τέρμα, έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία χαμένη ευκαιρία του αγώνα.











Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων