2007-08 : 22η : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1

22η αγωνιστική : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-1

24 Φεβρουαρίου 2008

Scorers: 45'+ Γκρζέλακ - 4' Κυριακίδης

Σκόντα Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Λυμπερόπουλος, Ριζογιάννης, Ζουέλα, Κωστούλας, Τζιωρτζιόπουλος, Ραντζίνσκι, Ρίκκα (89′ Φλίσκας), Κιντάνα, Διγκόζης (79′ Τόμιτς), Γκρέζλακ, Λαμπριάκος (73′ Πένκο) 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης (75′ Κατσιαρός), Γκαλίτσιος, Μετίν (62′ Πάρα), Κλέιτον (81′ Μπακαγιόκο), Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι, Φωτάκης

Διαιτητής: Κύρος Βασσάρας (Θεσ/νίκης)
Επόπτες: Δ.Μποζατζίδης (Θεσ/νίκης), Δ.Σαραϊδάρης (Θεσ/νίκης)
4ος: Γ.Δούρος (Κορίνθου)

Γήπεδο: Πηγάδια Ξάνθης
Εισιτήρια: 2.672

Σε ένα παιχνίδι, που είχε ρυθμό μόνο στο πρώτο μέρος, Σκόντα Ξάνθη και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Κυριακίδη όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκρέζλακ σημείωσε ένα ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε για τους Ακρίτες. Η Λάρισα μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε στο 4ο μόλις λεπτό του αγώνα να «παγώσει» το γήπεδο. Ο Βενετίδης σέντραρε εξαιρετικά από αριστερά και ο Κυριακίδης με μονοκόματο σουτ έβαλε την ομάδα του Δώνη σε θέση οδηγού. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτουβουλίες και σιγά σιγά πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 27ο λεπτό έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όμως ο Λαμπριάκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το 1-1 ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Γκρέζλακ να σκοράρει με φάουλ και να δικαιώνει για ένα ακόμα παιχνίδι τους ανθρώπους που τον επέλεξαν. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας και έτσι οι φάσεις και οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία, η Λάρισα έδειχνε να προσέχει περισσότερο την άμυνά της και ευτύχησε να μην πληρώσει τη μοναδική αδρανειά της στο 88ο λεπτό καθώς ο Γκρέζλακ από κοντά δεν σημάδεψε σωστά. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βασσάρα, που τα άκουσε χωρίς ιδιαίτερο λόγο από τους φίλους της Ξάνθης και έτσι οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Πηγάδια. 

Εντυπωσιακή η παρουσία των 600 περίπου Λαρισαίων φιλάθλων που βρέθηκαν στην Ξάνθη.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων