2007-08 : 4η : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 3-3

4η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λεβαδειακός 3-3

7 Οκτωβρίου 2007

Scorers: 15' (αυτ.) Ντία, 27' Πάρα, 57' Γκαλίτσιος - 1', 90' Ντιμπαλά, 21' Μπασαλά

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Φέρστερ, Κώτσιος, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Φωτάκης (82 Μπαχράμης), Κλέιτον, Αλεξάνδρου (75 Ιγκλέσιας), Πάρα (68 Καλαντζής), Μπακαγιόκο. 

Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Φιρινίδης, Εμεράν, Ποπόφ, Γερό Ντιά (62 Ανδράλας), Aντερσον, Παρασκευαϊδης, Σίσιτς, Λεονάρντο (79 Ζησόπουλος), Μπασαλά (71 Λάτσκο), Ντιμπάλα, Σίντζιελορτζ.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Επόπτες: Ν.Τζούνας (Κοζάνης), Δ.Ευθυμιάδης (Πιερίας)
4ος: Γ.Σταυρίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.441

Οι "πράσινοι" της Βοιωτίας έφεραν σε δύσκολη θέση τη Λάρισα, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ "πάγωσαν" ενά ολόκληρο γήπεδο στις καθυστερήσεις του ματς, με τον Ντιμπαλά να κάνει το 3-3 και να χαρίζει στους νεοφώτιστους τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Στο αντίποδα, η Λάρισα δεν μπόρεσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε τη σπουδαία ευρωπαϊκή της επιτυχία μεσοβδόμαδα, καθώς υποχρεώθηκε σε δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες, ενώ μετά από τέσσερις αγώνες μετράει μόλις μία επιτυχία, αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Όσο για το ματς αυτό ήταν χορταστικό, καθώς είχε έξι τέρματα, μερικά εκ των οποίων υπέροχα σε εκτέλεση, ενώ με την ισοφάριση των Βοιωτών στις καθυστερήσεις, απέκτησε και το χαρακτηριστικό του ματς-θρίλερ, καθώς το 3-3 ήρθε σε μία στιγμή που οι βυσσινί πίστευαν ότι είχαν στο τσεπάκι τους την νίκη.

Δηλώσεις

Γιώργος Δώνης: 
"Μετά από μία μεγάλη χαρά, πήραμε μία μεγάλη στεναχώρια. Νοιώθω και είμαι υπεύθυνος γι' αυτό που έγινε σήμερα. Είμαστε σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε νίκη στο Αλκαζάρ".




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων