2008-09 : 24η : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-2

24η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-2

28 Φεβρουαρίου 2009

Scorers: 15' Ζουράφσκι, 47' Φωτάκης, 54' Γκουέλα -  35' Μαουρίτσιο, 82' Μπούντιμιρ

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Φωτάκης, Μετίν (66' Ίλιτς), Γκουέλα (89' Κυριάκος), Πάρα (82' Σαρμιέντο), Ζουράφσκι

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Πλάσνεγκερ, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούδης, Ορφανός (63' Μάρτιν), Γιαλούσης (59’Ογκουνσότο), Μαουρίτσιο Φερνάντες (65' Φραγκουλάκης), Τζούνιορ, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)
Επόπτες: Ν. Φαντόπουλο (Πειραιά), Α. Καρατζίκα (Αθηνών)
4ος: Ι. Σταυρίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 3.012

Οι βυσσινί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, άσκησαν πίεση στις αρχές των δυο ημιχρόνων και θα μπορούσαν αν έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή να «καθάριζαν» πιο εύκολα το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης κράτησε παθητική στάση και μόνο όταν δέχτηκε και το τρίτο γκολ κινήθηκε πιο επιθετικά.
Η Λάρισα προηγήθηκε στο 15’ με σουτ του Ζουράφσκι, ύστερα από απόκρουση του Πόζα σε σουτ του Μετίν. Ο Εργοτέλης ισοφάρισε ουσιαστικά στην πρώτη του επίθεση: στο 34’ με δυνατό σουτ του Φερνάντες.
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου ανέλαβε δράση ο Γιώργος Φωτάκης. Στο 47’ ο 28χρονος χαφ έπιασε δυνατό μακρινό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Πόζα. Στην επαναφορά ο Φωτάκης πρόλαβε την άμυνα του Εργοτέλη και πλάσαρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή (2-1). Στο 54’ ο Φωτάκης είδε εκτός θέσης τον Πόζα κι έπιασε το σουτ από το κέντρο του γηπέδου! Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκουέλα σε κενή εστία έγραψε το 3-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 80’ ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Λάρισας (και με τον Ογκουνσότο να κάνει επιθετικό φάουλ στον Κοτσόλη) ο Μπούντιμιρ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-2).




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων