2008-09 : 7η : ΑΕΛ - Πανθρακικός 1-2

7η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανθρακικός 1-2

25 Οκτωβρίου 2008 

Scorers: 80' Φωτάκης - 55', 78' Ντιάλο

Αποβολή: 92' Ολίσε (κόκκινη)

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης, Κυριακίδης (59’ Τσίγκας), Ιγκλέσιας (63’ Φωτάκης), Σαρμιέντο, Σολάνο (74’ Ρομπέρ), Πάρα, Ζουράφσκι, Κυριάκος.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Αγγελόπουλος, Ρομπίνιο (75’ Αργυρίου), Βελάσκο, Κλεμάν (46’ Κανωτίδης), Ενρίκες, Ολίσε, Κωνσταντινίδης, Λόπεζ, Ριέρα, Ντιαλό (90’ Μπαχαρίδης).

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας)
Επόπτες: Καλαιτζίδης Χ. (Αθηνών), Χαραλάμπους Κ. (Αθηνών)
4ος: Τσινιάρης Μ. (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.725

Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Πανθρακικό για την 7η αγωνιστική της Super League, «γκρεμίζοντας» ουσιαστικά ό,τι έχτιζε με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες. Οι «βυσσινί» για 3ο συνεχόμενο αγώνα μέσα στο Αλκαζάρ βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, αλλά αυτή τη φορά – σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ – δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.
Βρέθηκαν να χάνουν 2-0 πληρώνοντας ισάριθμες στιγμές αδράνειας, αφού παρά το γεγονός ότι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μετά τη μείωση του σκορ από τον Φωτάκη στο 79’, βρήκαν δίχτυα με τον Πάρα δύο λεπτά αργότερα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τον βοηθό Καλαϊτζίδη να υποδεικνύει εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ τον Αργεντινό.


Δηλώσεις

Ουζουνίδης: 
«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Πετάξαμε την προσπάθεια τόσων αγώνων. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά και από την άλλη δεν κάναμε πολλά μέσα στο γήπεδο. Με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ σε ανύποπτη στιγμή και τρέχαμε για να γυρίσουμε το ματς», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι πρόβλημα αυτό, το κάναμε μια-δυο φορές σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν μπορούμε να το καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να μάθουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας μέσα στο Αλκαζάρ γιατί όταν δεν το κάνουμε, επιτρέπουμε στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη. Δεν μπορούμε να καθίσουμε να κλαίμε. Το ματς τελείωσε και συνεχίζουμε».
Ποιο μειονέκτημα εντοπίζει μέχρι στιγμής στην ομάδα του; «Εχουμε μεγάλο πρόβλημα στην αγωνιστική μας συμπεριφορά όταν χάνουμε τη μπάλα. Δεν φταίνε οι αμυντικοί γι’ αυτό. Πρέπει συνολικά να γίνουμε πιο πιεστικοί στον αντίπαλο. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να προσέξουμε το ξεκίνημά μας. Η αλήθεια είναι ότι στην έδρα μας έχουμε πρόβλημα. Ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσω παίκτες με διαφορετικό αγωνιστικό στυλ σε συγκεκριμένες θέσεις. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε και το οποίο όπως φάνηκε είναι κανονικό. Δεν πειράζει. Μόνο εμείς, τελικά, μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ μας».


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων