2008-09 : Play Off 2η : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-2

Play Off 2η  : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-2

13 Μαΐου 2009

Scorers: 9' Μπακαγιόκο, 80' Κονσεϊσάο

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπερ (62' Ίλιτς), Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Μετίν (66' Κυριάκος), Φωτάκης (73' Τσίγκας), Πάρα, Γιαννακόπουλος, Ζουράφκσι.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βερόν, Ίβιτς, Σορλέν (91' Μπαλάφας), Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Μπακαγιόκο (66' Βιεϊρίνια), Μουσλίμοβιτς.

Διαιτητής: Π. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Επόπτες: Δ. Μπιτσίδης (Θράκης), Μ. Καρσιώτης (Κορίνθου)
4ος: Ν. Ντάτης (Χίου)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 4.669

Έδαφος στο κυνήγι μιας καλύτερης από την 5η θέσης στα πλέι οφ έχασε η ΑΕΛ, που ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ. Οι «βυσσινί» του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι επιζητούν την υπέρβαση σε μια ήδη άκρως επιτυχημένη σεζόν, μπήκαν στον αγώνα με διάθεση να επιβάλλουν το παιχνίδι τους από το ξεκίνημα του αγώνα, όμως, παρότι δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο αντί να προηγούνται βρέθηκαν να χάνουν με κεφαλιά του Μπακαγιόκο στο 9ο λεπτό.


Δηλώσεις

Ουζουνίδης:
"Μας ενδιέφερε πολύ να μπούμε καλά στο παιχνίδι και να προηγηθούμε στο σκορ. Το κάναμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς αντί να προηγηθούμε εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και στην συνέχεια τον ΠΑΟΚ τον βόλευε η ροή του παιχνιδιού για να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ήμασταν καλοί με την μπάλα αλλά είχαμε αρκετές αδυναμίες χωρίς την μπάλα. Ήμασταν αρκετά νευρικοί και παίρνω κι εγώ ένα μέρος της ευθύνης γιατί κάποιες σκέψεις που έκανα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σωστές. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά.
Δεν μπορούμε να του πιέσουμε μέσα στο σπίτι μας ακόμα περισσότερο. Φάνηκε αυτό σε 2-3 ποδοσφαιριστές και ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ότι πετύχαμε. Μία δύο αντιδράσεις δεν ήταν σωστές και αυτό θα το συζητήσουμε μέσα στην ομάδα. Ο Σάσα δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδι και επειδή υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια για αυτό έμεινε εκτός. Με το στιλ που παίζαμε δεν μπορούσε να παίξει. Συζήτησα μαζί του πριν το παιχνίδι και το συμφωνήσαμε. Σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ακόμα και πριν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Με ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να βάζεις πρώτος γκολ με τον ΠΑΟΚ να ήταν πολύ τυχερός. Για να μπαίνουν κάποια γκολ σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποια μαρκαρίσματα και αν και θα γίνουν κάποιες αλλαγές αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε την ομάδα από την μια στιγμή στην ομάδα.
Υπάρχουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τα συμβόλαιά τους ή που ξέρουν ότι δεν θα είναι αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το πρόβλημα. Σήμερα νομίζω ότι εγώ έκανα περισσότερα λάθη από αυτούς.
Από την στιγμή που έγιναν οι αλλαγές η ομάδα δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε για αυτό σας λέω ότι παίρνω την ευθύνη. Τα παιδιά μπήκαν με πολύ μεγάλη διάθεση αλλά μετά το γκολ ήταν φυσιολογικό να αρχίσει η νευρικότητα.
Η ομάδα δεν μπορεί να παρατάει τα παιχνίδια. Όπως είναι τα πλέι οφ αν δεν πηγαίνεις για την πρώτη θέση μετά δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για τις υπόλοιπες θέσεις. Έχει να κάνει με τις διακοπές και τα παιχνίδια δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει.
Ο Στέφανος αποκλείστηκε γιατί είχε ένα πρόβλημα με το ισχυαλκό νεύρο.
Είχα συμφωνήσει με τον πρόεδρο και ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια".

 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων