2010-11 : 14η : ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-0

14η αγωνιστική : ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-0 

12 Δεκεμβρίου 2010 

Scorers: 10', 90+1' Μπλανκο, 83' Λυμπερόπουλος, 88' Δέλλας

Αποβολή: 78' Κανόμπιο (2η κίτρινη)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Μάκος(Καφές 64'), Γκέντζογλου, Σκόκο(Μπερνς 58'), Λεονάρντο(Λαγός 76'), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

ΑΕΛ (Κώστας Κατσάρας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Ρομέου(Γκέρεμι 59΄), Κανόμπιο, Ιγκλέσιας, Βούζας(Μετίν 45'), Μπλάζεκ, Μακίνουα.

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Εισιτήρια: 6.029

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση, μόνη τελευταία με 11 βαθμούς. Οι «βυσσινί» των περιορισμένων εναλλακτικών λύσεων (χωρίς Κουζάν, Ταυλαρίδη, Σίμιτς) βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (μόλις στο 10ο λεπτό), προσπάθησαν, αλλά δε είχαν ουσία στο τελείωμα των φάσεων, έμειναν με δέκα παίκτες στο 76’ και μοιραία στο τελευταίο δεκάλεπτο λύγισαν, αφού συν τοις άλλοις οι διαιτητικές αποφάσεις υποχρέωσαν την ομάδα σε ευρεία ήττα, με 3 γκολ να προέρχονται από θέση οφσάιντ. Γι’ αυτούς τους λόγους και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χίμενεθ. Η ΑΕΛ έχασε τη δυνατότητα ανάκαμψης, έχασε σε ψυχολογία και ταυτόχρονα έχασε και τον Κανόμπιο (λόγω αποβολής) ενόψει Ολυμπιακού. Ένα ματς στο οποίο θα λείψει και ο Στέλιος Βενετίδης λόγω καρτών.


18 Δεκεμβρίου 2010
«H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με Γιόρν Άντερσεν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Άμεσος συνεργάτης του Νορβηγού τεχνικού θα είναι ο προπονητής Θανάσης Νταϊλιάνης, ενώ μέλος του τιμ παραμένει ο Κώστας Κατσάρας».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων